1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Ogor8, Sierpień 18, 2010.

  1. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pytanie do przeróbki LT.


    1.Jeśli sciagne jakas gre to bede miał dwa pliki .dvd i .iso.?

    2.Jaki plik sprawdzamy w ABGX360?


    3.Przy przeróbce Ixtreme LT trzeba tylko sprawdzic w abgx360 obraz płyty? Czy cos jeszcze? trzeba patchowac?


    4.A jak juz nagrywamy to wrzucamy plik .dvd i to wszystko tak?

    5.Co to znaczy ze obraz ma ssv1 lub ssv2? Przy LT to nie ma znaczenia?

    6.Jakim prograrem jest najlepiej nagrywac? Macie jakies poradniki?









    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czacha994

    czacha994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Tak zazwyczaj są dodawane takie pliki. Jeżeli nie to podczas sprawdzania obrazy ISO automatycznie zostanie dodany
    2.Sprawdzamy kopie zapasową o rozszerzeniu .ISO
    3.Sprawdzamy tylko ABGX. Warto spatchować do SSv2 gdy wave jest 3,4,5 lub 6. Gdy niższy nie ma takiej potrzeby.
    4.Po zainstalowaniu IMGBURN odpalamy plik .dvd i automatycznie ustawi na nagrywanie. W ustawieniach zmienić warstwe nagrywania danych na inną. (w poradnikach jest)
    5.SSv2 przy wave 3,4,5 lub 6 sprawia że gra jest niby bezpieczna ale z tym nigdy nie wiadomo.
    6.Najłatwiej nagrywać IMGBURN, poradniki znajdziesz na forum w dziale z poradnikami :) a dokładniej w temacie jak przygotować iso dla LT
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    ad3
    jak nie zamierzasz grac na live to nic nie musisz patchowac
     
  5. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dodam jeszcze że lepiej używac CloneCD, ImgBurn nie jedną płytę ludziom popsuł, no chyba że lubisz kupować Verbatimy za 5zł sztuka i wypalać 4x spidem jeśli nie masz akurat świetnej wypalary, odradzam to darmowe gówno.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Dlatego płyty się wypala z szybkością 2,4 a ImgBurn to świetny program.
     
  7. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie ImgBurn jest dobry jeżeli się go dobrze skonfiguruje i ma się dobrą płytę.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Imgburn jest najlepszy do nagrywania płyt na klocka.
    Prędkośc x4 albo 2.4 i jedziesz, żadnej płytyt mi nie zepsuł. A to że w IMgBurn sie nie nagrywa a w CloneCD tak, wynika z tego że CloneCD ma większa tolerancje błędów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum