1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka lt2.0 a oryginalna Fifa 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marlip19, Wrzesień 26, 2012.

  1. marlip19

    marlip19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam Xboxa 360 wersję Arcade + 20GB dysk i do tego przeróbka lt2.0 z najnowszym dashem. Praktycznie gram tylko w jedną grę tj. w fifę i chciałbym kupić oryginalną grę ponieważ przy tych kopiach, w które teraz sobie gram częstą wyskakuje błąd z weryfikacją płyty. Oczywiście miałem wymieniany napęd z Benq na Liteona. Tu moje pytanie, czy będę mógł grać normalnie w oryginalną Fifę 13 i normalnie ją zainstalować na dysku? Z góry dziękuję za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    pewnie ze bedziesz mogl w nia norma
    lnie grac, ale nie lepiej sciagnac i wypalic od nowa ta gre
     
  4. marlip19

    marlip19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już dwa razy wypaliłem i za każdym to samo. Oczywiście te dwie pierwsze wersje jakie powychodziły czyli Complex oraz EndyNicM.
     
  5. Cyniek

    Cyniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też podłączam się pod tym pytaniem mam napęd Benq i lt 2.0 . Chce kupić oryginalną fife bo tylko w tą grę gram i czy w razie wgrania nowego dasha z tej fify gra będzie mi działała bo słyszałem że może nie działać >?
     
  6. marlip19

    marlip19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będzie działać nawet jak był wymieniany napęd na inny?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będzie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Fifa 13 przysparza problemów gdy nie jest wypalona 1:1. Tak więc są dwie opcje: albo zakup Ihasa, do tego flash LT 3.0 albo zakup oryginału. Ale pamiętaj że grając na oryginale z flashowanym napędem i tak możesz kiedyś wyłapać bana. Czy wyłapiesz i jakie są szanse tego nikt nie wie.
     
  9. marlip19

    marlip19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bana to ja już chyba z rok temu wyłapałem. Wychodzi na to że trochę się pomęczę i rzeczywiście w ihasa będę zmuszony zainwestować. Dziękuję za udzielone odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum