1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT2.0 i LT3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rosster, Listopad 12, 2012.

  1. rosster

    rosster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowo sporo przeczytałem i znalazłem wiele cennych informacji mam prośbę mógłby mi ktos wyjasnj jak sprawdzic jaka ma przeróbkę bo nw jak nagrywać gry i co to jest ten Dashlaunch ?
    Xboxa przerabiał mi ktoś co się tym zajmuje mam kilka gier od niego i wystarczy ze włożę płytę i chodzą. Jak sprawdzić jaka mam przeróbkę? z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przeróbka LT2.0 i LT3.0

    Masz wgrane lt, mozna jedynie przypuszczac jakie masz lt po tym kiedy przerabiales, lub po tym jakie gry ci chodza/nie chodzą.
    Dashlaunch to inny swiat, RGH, więc nie powinno cie to za bardzo interesowac.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie tak jak Ci napisał,musisz posprawdzać jakie gry Ci chodzą,albo weż nagraj sobie grę pod LT+3.0,wsadź do napędu i zobacz czy działa.
    Albo prościej,kiedy przerabiałeś ?
     
  5. rosster

    rosster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerabiałem w jakos w styczniu a teraz dopiero sie tym zainteresowałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum