1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka, mały problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Noname6, Grudzień 11, 2011.

  1. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Mam mały problem z konsolą x360. Otóż konsola została przerobiona piracka gra mi działa a za to originalna nie.
    Zdecydowałem się na zakup gry Halo Reach, i nie mam pewności że gra halo zadziała.
    płyta gry która mi nie działa:
    Resonance Of Fate Xbox 360 Cover | Cover Dude
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    dziwne ,że ci nie działają orginały ale jak działają piraty to raczej problemu nie ma bo sobie tak zwane orginały z netu ściągniesz i będzie działać
     
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A jaki komunikat ci wyskakuje jak włożysz oryginała
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Po co kupujesz gry jak masz przerobioną konsole ? Jak masz oryginalną płyte w napędzie a konsola przerobiona to i tak nic nie daje na live..
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do kolecji pewnie
     
  7. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dziwne, pirat dziala a orginal nie. Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.

    Sent from my X10 using Tapatalk
     
  8. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wyskakuje aktualizuj xbox 360
    włączam aktualizacje czekam potem konsole się wyłącza i włącza i znowu pisze by aktaualizować
     
  9. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Poprostu ja zaktualizuj ..., poczekaj az caly pasek przeleci i zrob to ponownie ( wyskoczy okienko z potwierdzeniem ).
     
  11. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ponownie mam to zroibić???
    ja zaktualizowałem raz i potem znowu wyskoczyło by się zaktualizować
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    inaczej tego nie zrobisz
     
  13. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    a może masz mało miejsca w konsoli?
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie ma czegoś takiego przy aktualizacji dasha jak mało miejsca, jak jest mało miejsca co najwyżej się mogą nie wgrać avatary
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zmieniony ma wave, zrob update z pena

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  16. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lepiej nie aktualizować bo Ci przeróbkę usunie :D
    weź se gry z torrentów ściągaj, jeżeli masz szybki internet a jeżeli nie to ktoś niech Ci ściągnie, za tą kasę co wydałeś na HALO mógłbyś sobie już drugiego pada do x'a kupić :D
     
  17. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czerkamyk nie usunie przerobki, glupot nie pitol
     
  19. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aktuolizowałem 10 razy i nic
     
  20. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pad drugi już do mnie leci, teraz nie wiem czy halo będzie działać czy nie
     
  21. Noname6

    Noname6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po 60 zł pudzie się paść
     
Wczytywanie...

Poleć forum