1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka na lt+ 1.1

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez TagRider, Luty 4, 2011.

  1. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam zakupilem xboxa dojdzie w poniedzialek, Niestety ma starego lt(powiedzcie mi jaki to) i tu jest moje pytanie ile bedzie kosztowalo dogranie lt+ 1.1 w serwisie , lub czy mozna to zrobic bez narazania konsoli. Klucz napedu mam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    40zl u mnie plus bonus
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a teraz cos o tym, jak bym chcial sam wgrac?
     
  6. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    odp znajdziesz na forum, wystarczy poszukać :) w sumie poge ci napisz na gg
     
  7. Yoshi19

    Yoshi19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie , mam dasha :2.0.12625.0 i chciałem odpalić Call of Duty Black Ops(oczywiście pirata) i Modern Warfare 2 (tez pirat) i obie te gry nie chciały odpalić ????Ma ktos jakis sposób na to?????Posiadam Xtreame 1.7
     
  8. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie ma czegoś takiego jak xtreame 1.7
    Jest ixtreme lt
    Ixtreme lt+

    Musisz sflaszować napęd na lt+ i wgrać przez abgx'a pacz AP25 do obrazu iso gier i ponownie je wypalić.

    Do polskiej wersji black opsa/mw2 paczy nie ma, muszą być angielskie.
     
  9. Yoshi19

    Yoshi19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko wcześniej wszystko pięknie śmigało, dopuki nie podpiolem sie pod Xbox Liva, i to zaktualizowało do nowej wersji dashboard i od wtedy tylko teg gry mi nie chcą odpalic...;/
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz obraz gry przepuścić przez abgx.....i jeszcze raz nagrac.....i bedzie śmigalo......
    aha no i wgrać lt+....
     
Wczytywanie...

Poleć forum