1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka na Lt+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamilu, Październik 13, 2011.

  1. kamilu

    kamilu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Opłaca się już przerabiać konsole na Lt+ 2.0 czy lepiej jeszcze poczekać ? Chodzi mi tu o niepewną sytuacje z Forza 4, bo jedni mówią, że ma wyjść nowa przeróbka a inni że ma być jakieś nowe oprogramowanie do nagrywarek.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wrozkami nie jestesmy ale jesli nie boisz sie ryzyka nowego dasha co moze zlikwidowac przerobke to wal smialo w lt 2.0 ps driver do du....y gra;)
     
  4. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    c4eva pisał że dla kilku napędów tworzy firmware które umożliwia stworzenie kopi 1:1 XGD3. Ja tam czekam.
     
  5. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a zalezy ci tak bardzo na forza? bo jesli nie to reszta jak narazie smiga.
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie bedzie fixa do FM4 i jej podobnych.
     
  7. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z reszta ekonomicznie patrzac to oplaca ci sie robic flash /placic za niego/ nawet dla jednej gry. gdybys robil go sam pewnie bys nie pytal wiec moze czas sie nauczyc...
     
  8. kamilu

    kamilu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak wygląda sytuacja z nowym Batmanem ? Ma takie same zabezpieczenia jak Forza 4 czy nie ?
     
  9. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    w batmanie jak na razie nikomu nie wyskakiwały błędy jakieś z tego co czytałem sam jeszcze nie grałem wiec 100% pewnosci nie mam
     
  10. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ostatnio przerobilem i nie zaluje .
    to nic pewnego , jak jestes cierpliwy to czekaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum