1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka na LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez irdiora42, Grudzień 10, 2010.

  1. irdiora42

    irdiora42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Nie dawno kupilem od znajomego konsole elitke i chcialbym teraz wgrac lt+ zeby pograc w nowe gry.
    Teraz pytanie: czy wystarczy jak zawioze sam cd-rom czy musze targac ze soba cala konsole? Dodam ze teraz przerobka dokladnie nie wiem jaka jest ale przerabiam gry na wave2 i nastepne pytanie czy na tym najnowszym lt+ pojda mi te stare gry bo kolega ktorzy mieli nowsze przerobki moje gry nie chodzily =]
    Dzieki za odp i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox360.

    Xbox360. Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Na LT+ działają wszystkie gry !!! Już tyle było tych pytań, nowe gry wystarczy przepuścić przez program abgx (najnowszy) i od razu wypalić, a co do napędu, to tak możesz oddać sam napęd, tylko wydaj mi się że skoro zadajesz takie pytania to nie wiesz jak wyjąć nawet napęd z konsoli, więc lepiej oddaj do przeróbki całość, tam zrobi to osoba bardziej doświadczona w temacie....
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak mozesz zanieść sam napęd
    LT+ jest na benq i liteony
    nie będziesz musiał patchowac gier ,stare gry będą normalnie działały na LT+
     
  5. irdiora42

    irdiora42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno odrazu pytanie w tym samym temacie zadam zeby nie zakladac nowego.
    Mam naped samsunga to jakiego flasha trzeba grac by ominac zabezpieczenie ap25 ??
     
  6. winki

    winki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli masz nie spoofowany naped - czyli samsunga od poczatku to nie potrzebujesz LT+ - ten napęd nie ma wsparcia dla AP25 wiec spokojnie wystarczy na przyklad 1.6
     
  7. Grandave

    Grandave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile okolo kosztuje przerobka na naped Lt+?
     
Wczytywanie...

Poleć forum