1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka na LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zaku1928, Czerwiec 3, 2011.

  1. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem dzisiaj zagrać w AC:Brootherhood i wyskakuje mi błąd że nie można odczytać płyty.Dowiedziałem się że potrzebna jest przeróbka na LT+.Moje pytanie to czy można to zrobić na konsoli z 2009 o napędzie Philips & Lite-on DG-16D2S i płycie chyba Jasper w każdym bądz razie wyprodukowana 5 marzec 2009.Czy da się taką przeróbkę wykonać na moim xboxie???Iostatnie pytanie to czy będą mi chodziły starsze gry czyli np team fortress czy PES 11 GTA IV???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    da się zrobić przeróbke jakiego masz dasha nr?
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jaki masz dash.
    Bo niekoniecznie przeróbka,spróbuj metody 3 dash .

    A przeróbkę oczywiście bez problemu.
    Wszystkie starsze gry będą chodzić.
     
  5. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Coś mi się wydaje, że oflagowało mu konsolę. :<

    // Da radę wgrać LT+ 1.1, ale na dniach ma wyjść nowa wersja, więc mógłbyś trochę poczekać.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    " Chciałem dzisiaj zagrać w AC:Brootherhood... "

    Czyli wcześniej chodził ?
    Aktualizowałeś dash ?
     
  7. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio grałem w crysis 2 i wtedy sie aktualizował no i karjzis działał Lego piraci też mafia 2 GTA IV trylogia.A teraz nagrywam w cloneCD AC i zainstalowałem grę a tu konsola harszczy i pisze że nie można odczytać!!!
     
  8. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten dashboard dodawał obsługe kinetika robiony około 1,5 2 miechów temu.Był on na płucie z krajzisem.AC się załącza ale nie wchodzi i ciągle wyskakuje ten komunikat.Pomóżcie
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Obraz gry przepuścić przez ABGX dodając sektory AP2.5.
    Gre nagrać ponownie w wersji Eng.
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Jak masz podlączoną do neta i aktualizowałeś to raczej bedzie problem a jak nie to koledzy wyzej wszystko napisali :)
     
  11. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wejście od ethernet zepsute więc nie mam dostępu do neta w konsoli bo rozwaliło się to wejście już w sklepie dlatego kupiłem 10%taniej
     
  12. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wrzuć ktoś plik z ustawieniami do abgx na jakis server to ściągne se je załaduje i sprawdze tym abgx ok strasznie mi załęż na tej grze plis wrzuc sety i ps powiedz mi od którego do którego wava sciagnać ze strony abgx(to znaczy ktore z tych wavow np 0d 3 do 6 czy od 3 do 7 napisz mi bo mam neta 1mb i nie chce wszystkich vavow sciaganc bo dlugo bede musial to robic. I PAMIETAj WRZUC SETY.DAm dziekuje za odpowiedz ktora mi pomoze!!! Bo nie chce znow jechac do vavy z konsolą!!!!
     
  13. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napiszcie mi jak ustawic ABGX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze musze miec AC przeszel 1 i 2 na 100% ze 3 razy
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Chlopie jest caly temat o tym....

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  15. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wlacz program. Lewa reke zaloz za glowe i z calej sily wal czolem o biurko. Powinienies miec cracka
     
  16. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dajcie skriny z ustawien nie dajcie sie prosic.To inaczej napiszcie w punktach jak mam ustawic ABGX
     
  17. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
Wczytywanie...

Poleć forum