1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka na RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kkthx, Grudzień 14, 2013.

  1. kkthx

    kkthx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam serdecznie,

    mam w planach w poniedziałek zanieść konsolę do serwisu (FAT z datą produkcji 08.2009 i wersją dashboardu 2.0.15574.0), chcę przerobić na RGH i powiedziano mi, że koszt takiej operacji to 180 zł rgh +lt 3.0 i tutaj moje pytanie czy przeróbka LT jest potrzebna (czy wystarczy do tego samo RGH) jeśli nie chcę korzystać z napędu, tylko kopiować gry bezpośrednio na dysk twardy konsoli.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Wystarczy samo RGH.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Drogo, LT ci nie potrzebne (no chyba, że chcesz wypalone gry pod LT wgrywać na dysk do konsoli za pomocą np. NXE2GOD).
    Poszukaj w dziale Giełda na forum, znajdziesz osobę, która zrobi ci to taniej.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tam RGH 2.0 wiec 180 jest ok.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. kkthx

    kkthx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dziękuję za odpowiedź :) Otrzymałem taką cene z serwisu z Krakowa razem z LT, ale tak myślałem, że nie będzie to potrzebne :)
    A czy może ktoś polecić kogoś z Krakowa, który potrafiłby to zrobić ?

    EDIT:

    ~-=DEXTER=- czyli mówisz, że nie jest to jakieś zdzierstwo ? :)
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Nie nie jest to to ździerstwo. RGH2 na Grubej bywa czasem trochę czasochłonne więc cenka jak najbardziej OK. Taniej niby ile?. 20zł niżej jak już, a niżej 160 chyba nie robi nikt, a 20 zł więcej to żadne ździerstwo. Gdyby ktoś chciał 250 i więcej to było by ździerstwo, no chyba że ktoś robił by R-JTAG to OK, ale 180 RGh2 na Phacie jak pisałem cenka SPOKO
     
  8. kkthx

    kkthx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dziękuję bardzo za odpowiedzi :)

    Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum