1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka napęd samsung xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomaszek007, Luty 10, 2011.

  1. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Z tego co kojarze w konsoli początkowy był naped lite-on - został na zmieniony na naped SAMSUNG i moje pytanie brzmi czy jest mozliwosc przerobki aktualizacji takiej konsoli ? gry takie jak NFS Hot Pursuit , nowy Assasin i gry na kinect juz nie działaja - jest komunikat "odtworz dvd" wiec podejrzewam ze chodzi o flash napedu wlasnie

    Z gory dziekuje za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Trzeba wgrać iXtreme LT i wszystko będzie śmigać.
     
  4. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    jestes pewien ? z tego co czytam po allegro po aukcjach gdzie ktos oferuje przerobke - w przypadku samsunga wgrywaja tylko LT 1.0 , nie ma dla samsunga LT 1.1 ... wiec ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie słuchaj go....jezli mialeś liteona to musisz kupić liteona albo benq i dopiero do niego wgrać lt+.....i wtedy bedzie działać....
    bo nowy dashboard wykrywa spoof (podmiana napędu)
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz mieć napęd lite-on/benq, samsung nie odtworzy ci ap2.5 gdyż jest na spoofie
     
  7. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    tak tez myslalem , slyszalem lub gdzies czytalem ze podmianka napedu na samsunga powoduje "problemy" z grami ap 2.5 , czy kopie gier pod kinecta tez sa w ap 2.5 ? wiecie moze ? czy taka wymiana napedu powoduje jakas utrate danych ? savów ?konieczne jest posiadanie klucza do napedu samsung itp ?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wymiana napędu nie powoduje utraty save......konieczne jest posiadanie klucza z samsunga.....
     
  9. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    samsung jest juz po dwoch flashach , za kazdym razem robil to ktos za mnie , nie znam sie na tym , czy jesli klucz nie zostal wydobyty za pierwszym razem to moge go teraz odzyskac po tych dwoch flashach ?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    z samsunga można na miękko......tym się nie przejmuj....kołuj lepiej drugi napęd.....
     
  11. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    juz kminie po allegro :) ktory lepszy lite-on czy benq ? co polecasz ? orientujesz sie jak to jest z grami pod kinect ? tam jest ap 2.5 ?
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    klucz napędu nadal w nim siedzi jak nic nie kombinowałeś
    zakup napęd i zanies komus niech ci klucz przegra do nowego i wgra LT+ i gotowe
    ja polecam benq
     
  13. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bierz benq.....ktoś na forum w giełdzie mial za 9 dyszek także dobrze poszukaj a znajdziesz.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum