1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka napędu liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kruk77, Luty 16, 2014.

  1. kruk77

    kruk77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    liverpool
    witam chciałbym przerobić xboxa360
    napęd liteon dg 16d2s
    fw 93450c
    dashboard 65470

    Jungle Flasher widzi napęd zamówiłem probe III wiem jak wyciągnąć klucz ale nie wiem które fw wgrać i skąd pobrać


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jak wyżej. Jednak dla odpowiedzi twojego pytania tym plikiem będzie plik o nazwie LTPlus-0251-v3.0.bin
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaki masz dokładnie dash? Jak 6547 to JTAGa możesz zrobić :-D

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    gdzie no takiego dasha 6547 nie było http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software, wcieło mu jedynkę przed 6547 i zapewne miał na myśli 2.0.16547
     
  7. kruk77

    kruk77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    liverpool
    witam dziękuje wszystkim za odpowiedz
    właśnie przyszła mi nagrywarka liteon ihas 324E a zamawiałem 324b i lipa
    a co do dasha to jest 2.0.165470
     
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    I tak widzisz czasem z dziadami jest. Dla nie jednego model to model 324 się zgadza ale jednak mało kto wie ze bardzo ważną rolę robi Rewizja i dlatego na przyszłość trzeba się w tym temacie dopytywać takich mówiąc krótko szczególików.

    Gdyby co mam 124-19b nówka (200zł + koszt wysyłki) wypalone z 5 płyt (piecyk był brata, niedawno sprzedawał PC i okazało się że miała taką nagrywarkę, jako że miał 2 tą wymontowałem, także z ręką na sercu wypalone miała z 5 płyt).
     
  9. kruk77

    kruk77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    liverpool
    witam to się porobiło przy próbie wyciągnięcia klucza wyskoczył błąd i teraz napęd jest widoczny
    vendor ST3250820CSE
    F/W REV 3ACD
    Reserved 9QE78093
    czy dało by rade to naprawić w DosFlash
     
Wczytywanie...

Poleć forum