1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka nie działa, potrzebuje pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArTuR__N, Październik 6, 2011.

  1. ArTuR__N

    ArTuR__N Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem. Wgrałem najnowszy lt 2.0 i jak ładuję płytkę wyskakuje ekran z napisem xbox 360. Wcześniej miałem wgrany ixtreme 1.6. Dash to 13599, do którego aktualizowałem konsolę przed wgraniem lt 2.0. Napęd mam liteon a firmware wgrywałem przez dosflash. Wszystko idzie gładko zgodnie z tutorialem, tylko później jak podłączam konsole sprawdzić czy działa to przy kopiach zapasowych pojawia się ekran tak jak pisałem wcześniej.
    Będzie miło jeżeli ktoś pomoże.
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    źle wgrałeś FW i masz napęd teraz tylko do odtwarzania płyt DVD VIDEO
    Spróbuj jeszcze raz i zobacz gdzie ominąłeś punkt z toturiala
     
  4. ArTuR__N

    ArTuR__N Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie wgrywałem już 3 razy ciągle punkt po punkcie idealnie do końca. Chyba, że zrobiłem błąd w przygotowaniu fw ale to raczej nie możliwe bo to za prosta sprawa. Nie wiem o co chodzi.
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podepne sie, czy warto juz przerabiac na lt 2.0 ?? ( mialem lt 1.1 ale zaktualizowalem dasha i skasowalo mi flasha) czy lepiej czekac na jakiegos nowego dasha bo znow moze wykasowac lt 2.0 ..Dziekuje za odpowiedz
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie, nie warto, czekaj i oszczędzaj pieniążki. Bo przez kolejne 10 lat może wyjść 15 dashy kasujących przeróbki
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Oczywiscie, że warto. cena takiej przeróbki chyba nie jest kosmiczna, aby szczędzić. Wiele tytułów na chwilę obecną przechodzi ci koło nosa.
     
  8. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zle zformulowalem pytanie... Chodzilo mi o to czy czasem za tydzien lub dwa nie wyjdzie jakis nowy dash ( bo nie jestem w temacie) i tyle..Chrisie Von D nie lubie wuwalac pieniedzy w bloto a oszczedzac tez nie musze bo 80 zl na przerobke to raptem 5 godzin pracy wiec nie zbiednieje .,..

    Kacperex powiedz mi czy jak mam ponad 100 starych gier ( wiekszosc patchowalem na wave3) to czy teraz bez problemu beda dzialac na LT 2.0 ???? dziekuje bardzo za odpowiedz
     
Wczytywanie...

Poleć forum