1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka opłaca sie?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Ogor8, Sierpień 18, 2010.

  1. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam prośbe bo mam treaz xbox 360 podpietego pod neta.Mam gry Fifa10,forza3,gtaIV,halo 3 odst.

    I teraz wyszły fajne gry w ktore bym pograł ale nie mam kasy.

    Więc mam pytanie czy opłaca sie przerabiać konsole?Na necie raczej nie musze grac.Bo gram mało.

    Więc jak?Mam napęd v3 czyli bym wgrał LT.

    (chyba ze sa takie tematy to podajcie linka bo nie umiem znalezsc)


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Nie , na allegro kupisz tanio gry używane , więc nie przerabiaj, chyba że ci zależy i masz gdzieś gwarancję.
     
  4. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    okej to ja powiem tak [rzerobilem i nie zaluje mam xtreama 1.61 wszystko mi smiga i wgl kox . gram live i bana nie dostalem przerabiaj tylko ze sama przerobka tez bedzie droga ;/ ja za luty na 1.61 150zl dalem ;/
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Czy polaca sie hmm oryginalna gra kosztuje 180zl, a pusta plyta 4zl. Odpowiedz sobie sam.


    to brawo ahaha
     
  6. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Na realia w ktorych zyjemy czyli Polska + nasze zarobki + podejscie Microsoftu do PL w tym wciaz brak Live itd. to oplaca sie przerabiac. Bo nie bedziesz musial zastanawiac sie po wyjsciu jakiejs nowosci czy sobie mozesz na nia pozwolic czy nie, a przeciez zaplaciles juz za konsole, wiec odpowiedz sobie sam :)
     
  7. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Nie przerabiaj live ma być w polsce jeszcze w tym roku masz super gierki a teraz gry nie są już takie drogie chyba że któś kupuje tydzień po premierze to wtedy wyda 200zł.Nie będziesz już miał tej frajdy z grania co na oryginałach pomyśl kurier puka do drzwi tekkenem albo inną fajną grą a potem te rozpakowanie z folii i włożenie płyty do konsoli.Rób jak chcesz ja swojego x-a nie przerobiłem i cieszę się z tego powodu.Teraz tylko czekam do końca roku na polskiego live'a
     
  8. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak wyżej,satysfakcja z kupienia gry,promocje(Crash time 2=15zł,Fable 2=35zł,Tekken 6=70zł,Street Fighter 4=60 zł-Najnowsze promocje z media markt i rtv euro),a w necie to już w ogóle tanie gry.Mówisz że mało grasz-tym bardziej kup jedną dobrą gre z multiplayerem i ci na długo starczy.Zresztą,nie ma to jak live(nie miałem ostatnio neta w konsoli i baardzo się nudziłem z nowymi grami),więc nie przerabiaj tym bardziej że w polsce będzie live.No i ten widok rzędu gier na xboxa na biurku:D
     
  9. owen444

    owen444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moja jest zbanowana wiec kupuje nowa arcade i mama pytanko czy jak podlacze dysk z tej zbanowanej z moim profilem i zapisami stanu gry na live to dostane bana czy moge grac dalej na orginalach bez obaw ?? bo chyba odpalalem na tej konsoli gry przed premierą wiec bojae sie ze moge dostac bana wiec niewiem czy lepiej sformatowac ten dysk?
     
  10. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Nie dostaniesz. Sformatuj dysk po prostu i tyle. Bana ma konsola, nie dysk. Profil musisz odzyskać z XBL, bo ten ze zbanowanej po przeniesieniu będzie uszkodzony, tak samo save (jesli grałeś w te gry juz po banie) - możesz też użyć na kompie programów, aby profil był normalnie odczytany. Szukaj na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum