1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka po błędzie.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez yourblood, Styczeń 4, 2012.

  1. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Siemka. Mam dziwną sytuacje. Mianowicie, mam na swoim xboxie przeróbke 1.61, nagrałem fife 12, włożyłem do napędu, poprosiło o aktualizacje, zresetowało mi konsole, i nagle wyskoczyło że nie mozna odczytac aktualizacji. I teraz nie moge nawet do menu w xboxie wejśc, bo po każdym włączeniu pisze to samo. Mam możliwośc przerobić go w poniedziałek, na jakiegoś LT. Czy to coś pomoże ? Jaki LT jest najbardziej opłacalny ? I jakbym już przerobił to na jakim wave, przy LT musze miec gry ?

    Konsola Fat, już zbanowana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Tak bo fifa 12 ma aktualizacje co usuwa przerbke i teraz masz oryinal wgrany do napedu musisz sobie przerobic na LT 3.0
     
  4. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    A czy przy ponownym uruchomieniu fify, na już przerobionej konsoli, dalej nie bd się dało grać ?
     
  5. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Fifa 12 ma aktualizacje usuwającą przeróbkę? Dobre. Modyfikowałeś wave zapewne? Po zmodyfikowanie wave'a nie można odczytać aktualizacji z płyty. Nie jestem pewien czy wgranie aktualizacji na pendrive zadziała. Spróbuj.
     
  6. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Owszem modyfikowałem, a aktualizacja z pendrive nie działa. Więc jakbym przerobił na to LT 3.0 to działało by wszystko, łącznie z grami na wave 3 i 4 ? I jak już bym miał tą przeróbke to na jakim najlepiej wavie mieć gry nagrane ( mowa o tych nowych ) ?
     
  7. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    I na tym LT 3.0 na jakim wavie trzeba mieć te gry ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wszystkie wave dzialaja

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  9. SteneQ

    SteneQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem z fifą tyle że mam przeróbkę lt 2.0. Co mam zrobić? Liczę na szybką odpowiedź.
     
  10. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    w graj LT+3.0 i nowy dash i gre na nowo sciągnąc i przepuścic przez abx360 z pat***e gre i wypalic IHAS i możesz próbowac aktualizowac fife2012.daj znać czy jak ci poszło .pozrawiam
     
  11. SteneQ

    SteneQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ładnie, bo dopiero wczoraj konsole przerobioną mi odesłali i już znów muszę ją wysyłać. Może jest tu ktoś kto zajmuje się przerabianiem z Gdańska lub okolic? A jeśli wgram tego lt 3.0 to mogę zainstalować nawet najnowsza aktualizację z pena i nic mi nie cofnie?
     
  12. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    Niewgrywaj nowej aktualizacji do konsoli ! masz lt+2.0 stary dash i grasz w wszystkie gry jakie wyszły ,oczywiście tylko offine.
     
  13. SteneQ

    SteneQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo mam tego lt 2.0 stary dash ale jak włożyłem fifę 12 to wołało o aktualkę wiec ja zrobiłem, bo gdzieś czytałem, że nic się nie stanie. Niestety konsola się zresetowała a aktualizacja po połowie instalacji wywaliła błąd i cały czas to samo. Więc co zrobić?
     
  14. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    przykro mi to słyszec pozostało ci wgrać LT+3.0 gre z pathowaną na nowo wypalić i będzie działać.szukaj na forum b.szczegułowo.pozdro.
     
  15. SteneQ

    SteneQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale jeśli już wgram to lt 3.0 to jak zrobić aktualizację żebym mógł grać w gry które jej wymagają?
     
  16. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    odpowiednio przygotowana gra pod lt+3.0 będzie się aktualizować bez żadnych zakłuceń szukaj na forum jak tką gre przygotowac .pozdro.
     
  17. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    przed wgraniem LT3.0 do napędu robisz update dasha (2.0.14699.0) użuwając do tego np. pendrive, po tym juz nie bedzie wołało o aktualizacje
     
  18. SteneQ

    SteneQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak mam wgrać tą aktualizację skoro jak włączam konsole od razu wyskakuje błąd? Właśnie nad tym się zastanawiałem.
     
  19. SteneQ

    SteneQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpowiednio przygotowana czyli przepuszczona przez abgx z odpowiednimi ustawieniami?
     
  20. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Fify 12 nie trzeba paczować, gra niema AP 2.5 i nie jest w XGD3
     
  21. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Czyli jak wreszcie w poniedziałek, wgram tego Lt 3.0, to wszystkie gry które już mam wypalone na wave 3 można wyrzucić ? I poza tym jak np. ściągne teraz CoD Black Ops, albo MW3, to jak mam odpowiednią ją/je przygotować żeby spokojnie poszły na Lt 3.0 ? Jest jakis poradnik do tego ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum