1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateusz Rosłowski, Październik 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Mateusz Rosłowski

    Mateusz Rosłowski Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam xboxa 360 elite chce przerobić go na najnowszo przeróbke 2.0 napęd lition jestem ciemny z konsol.chce żeby chodziły nowe gry jtag np driver san francisco albo fifa 12 czy jest możliwości przeróbki bez wyjmowanie napędu z xboxa prosze o link do przeróbki i info jak to zrobić. pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz rozebrać konsole, ale zupełnie na tym się nie znasz jak widze

    PMT hack. Temat masz w tym dziale
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie da się przerobić konsoli bez jej wcześniejszego rozbierania. Są napędy do których przerobienia nie jest potrzeba żadna wewnętrzna ingerencja tylko zwykłe podłączenie kablem sata. Jeśli jednak nie masz o tym pojęcia i boisz się rozebrać X-klocka to może lepiej zlecić przeróbkę okolicznemu "fachowcowi" ?
     
  5. wilkuzord

    wilkuzord Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiedzcie mi czy jak wyciągnę klucz z X-a to mogę wgrywać od razu LT 2.0 czy jest jakaś procedura (np. trzeba najpierw wgrać wcześniejsze LT???)
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie, dajesz spoof target (kopiujesz swój klucz do lt+) i przystępujesz do wgrywania
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum