1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka - problem z lagowaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mazioj, Luty 26, 2014.

  1. mazioj

    mazioj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Mam o to taki problem. Posiadam przerobiona konsolke .Wszystko smigalo az milo jednak od paru dni cos zlego sie dzieje. Wszystko dziala z duzym opoznieniem (laguje) Czy moge w jakis sposob to poprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Jaką masz przeróbke LT czy RGH?

    - Może pogoda Ci laguje (gdzieś na forum ktoś o tym pisał, ze pogoda w FSD laguje i trzeba ja wyłączyć z głównej) (jeśli masz RGH)
    - Moze aktualizacja DASHA, DL albo FSD pomoże? (jeśli masz RGH)
     
  4. mazioj

    mazioj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RGH. Po odpaleniu konsolki pare minut wszystko stoi nie wyswietla sie statycpu gpu ram wew. po tym wszystko smiga. tyko ten start mnie irytuje :(

    Edit:

    do konsoli nie ma neta podpietego dodam wiec pogoda raczej odpada

    Info Edytuj swoje posty - #Jabar

     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczyść pamiec podreczna w nxe.
    Wrzuć świeże fsd.
     
  6. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    INSTALACJA FREESTYLE DASH i DASHLAUNCH:
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/

    Upg dasha:
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/aktualizacja-dashboardu-w-rgh-jtag-v-2-1-a-147268/
    lub drugim sposobem
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/aktualizacja-dashboardu-rgh-jtag-przez-xebuild-175366/

    Reset FSD:

    Wejdź w Ustawienia->General->Reset
     
Wczytywanie...

Poleć forum