1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka - problem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Harris, Grudzień 10, 2011.

  1. Harris

    Harris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam xbox'a 360 arcade z przeróbką LT+ , ostatnio kolega pożyczył mi call of duty mw3 . Włożyłem płytkę do napędu odpaliłem , włączył się czarny ekran a po chwili konsola wróciła do menu . Co może być nie tak, nie znam się na przeróbkach , taki sam problem miałem z cod black ops . Mojemu koledze ta gra chodzi bez żadnych zarzutów.Proszę o pomoc , jeżeli taki temat już był to proszę o linka do niego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pewnie masz starą przeróbke LT, musisz ją zaaktualizować. Stare gry chodzą ?
     
  4. Harris

    Harris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Widzę że nie masz o tym zielonego pojęcia... Najlepiej oddać do serwisu, powiedzieć żeby Ci wgrał LT+2.0 i wszystko będzie chodzić
     
  6. Harris

    Harris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale np. assassin creed brotherhood mi dziala , cod black ops który wyszedł wcześniej już nie.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    BrootherHood ma AP25 czyli masz najprawdopodobniej LT+1.9 ale tak jak już Ci napisałem najlepiej poczekaj na LT+3.0 i wtedy przerabiaj :)
     
  8. szymon61

    szymon61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hariss jak masz problem odezwij się do mnie gg:16119016
     
Wczytywanie...

Poleć forum