1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka przeczytaj

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Globus^, Listopad 24, 2012.

  1. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Xboxa 360 Elite. Od razu jak ją kupiłem przerobiłem ją mam ponad 30 piratów. I czytałem dużo na forach różnych i jest podzielne zdanie. Nie którzy mówią że dostane bana za granie online nie którzy mówią że nie dostanę. Sam właściwie nie wiem jak to już jest. A jak już dostanę bana to na konsolę całą czy na xbox live czyli to cale on-line. Prosze o odpowiedz. NIE ZNAM SIE NA TYCH LT ALE XBOXA PRZEROBILEM JAK ODRAZU KUPILEM CZYLI W ZESZLYM ROKU W GRUDNIU TERAZ TEZ MAM ZAMIAR W GRUDNIU PRZEROBIC.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przerobka przeczytaj

    Wgraj lt 3.0, najnowszy dash, gry nagrywaj ihasem z lt max. Prawdopodobieństwo bana jest bardzo male, nikt na lt3.0 nie dostal jeszcze bana, nawet jak dostaniesz to nie bedziesz mogl grac na xbl, offline mozesz grac dalej

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy ja zaworze do serwisu moja konsolke i babka sie pyta kiedy przerabiana ja mowie w grudniu w zeszlym roku i co i ona sama mi to zrobi.
    Bo ja gry kupuje w w pudełkach zielonych za 20 zł gre
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przerobka przeczytaj

    Tak, serwis powinien wgrac zawsze najnowsze lt, czyli lt+3.0

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok jeszcze bede dzwonił do nich w poniedziałek i jeszcze jej sie przez telefon zapytam i na miejscu czy moge przez neta grac i zeby mi tego dasha zrobila .
    A dalczego napisals "gry nagrywaj ihasem z lt max." to chodzi oto jak bym przez usb gry pobieral??
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przerobka przeczytaj

    Gry xgd3 zajmuja 8.13GB normalna nagrywarka nagra ja w 97% oczywiście przejdziesz cala gre offline ale taka kopia na live nie jest bezpieczna, xgd3 nagrywane ihasem sa nagrane w 100 % i bezpieczniejsze na xbl

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to jest "xgd3" " xgd3"
     
  9. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Stosunkowo "nowy" rodzaj zabezpieczenia gier.
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przerobka przeczytaj

    Xgd3 to format gier który zajmuje wiecej niz plyta DL, poczytaj troche forum bo widze ze nie w temacie

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No jetsem na tym forum pierwszy raz bo tak wlasnie sobie patrzylem na gry caale 30 gierek sztrzelanek fajnych i nie tylko a nie moge grac multi ;/
     
  12. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Masz lt 3.0 ? nagryware kupujesz albo masz znajomka co nagrywa ... wrzucasz każdą gierke pod ABGXa,nagrywasz np IMGburnem z ustawieniami poprawnymi, wrzucasz w napęd i ciorasz na multi ... ja mam konsolke przerobioną już 4 rok bodajże ... może piąty już bije nie mam pojęcia, do tej pory ZERO bana, a gram tzn grałem często. Nie ma takiej opcji ... chyba ze przejdzie fala banow ale myśle że na forum będzie o tym głosno ; > . Pozdro
     
  13. bolocracer

    bolocracer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam ale wgrywałem programem toolbox 4.8 firmware do napędu hitachi v78 i coś chyba ŹLE ZROBIŁEM. teraz jungleflasher nie chce mi przerobic, juŻ męczę się cały dzień. jak moge wgrac najpierw orginalny soft, mam go na dysku (zrobiłem go programem toolbox 4.8) jak by mógł ktos napisać co zrobić proszĘ. Dodam status w jungleflasher jest 0x51 nic nie moge odczytać ani zapisać jak również skasować. ProszĘ pomóżcie

    //Warn za pisownię, brak interpunkcji i chaos.
    ~z0nk31
     
  14. bolocracer

    bolocracer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ludzie nikt nie wie rozwiązania przy takiej technice szkoda myślałem że ktoś wie ale się myliłem niestety nie poradziłem sobie siedziałem cała noc i nic przeszukałem neta nic jeszcze raz podaje moje objawy status 0x51 chitachi v078 nie widzi chipa pisze od razu że wyłączam napęd przed wciśnięciem tak dosflash pod win 32 jak i również dosflash 16 nic nie dał ponawim prożbę jak wgrać soft na nagrywarkę z poważaniem bolo
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przerobka przeczytaj

    Jungleflasher pdf przeczytaj. Jeet opisane jak sie flas***ę

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum