1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka, pytan kilka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba Ra, Grudzień 26, 2012.

  1. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Kupilem w swieta xboxa, poczytalem troche fora itd, i znalazlem kilka poradnikow tutoriali, ale nic w jednej paczce.
    Przerabialem juz Wii oraz ps3, wiec chcialbym sprobowac z xboxem. Zdecydowalem sie na przerobke L.T. 3.0 poniewaz nie trzeba ingerowac w elektronike poprzez lutowanie. Nie oddam xboxa do serwisu jesli ktos by to proponowal poniewaz mieszak w niemczech i nie mam takiej mozliwosci.
    Chcialbym zeby ktos ogarniety w te klocki, podeslal albo jakis w miare przejrzysty tutorial albo poprostu w temacie lub na privie napial krok po kroku co zrobic. Wiem ze musze rozkrecic xboxa i wgrac nowego flasha do cd romu a pozniej podmienic systemowe pliki, mimo wszystko wolalby, zeby ktos pomogl. Z gory dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
  4. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki, ale pisalem ze czytalem juz nasze forum i wszytsko jets opisane ale tak naprawde nie jest nic zebrane w jedynm poscie wraz z linkami do plikow ktore wgrywamy, chyba ze ominalem takowy poradnik. Stad moje pytanie
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No sorry ale nie podałeś jaką posiadasz konsolę i jaki napęd. Wiec kto ma Ci coś doradzić albo podpowiedzieć ?
    Dział LT/Artykuły tam znajdują się tutoriale, szukaj pod własny napęd.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naped jeszczce nie wiem bo nie rozkrecalem xboxa, po tacce wydaje sie ze liteon, Dasha mam 16202. Poki co nie robie zadnej aktualizacji.
     
  7. Kyubi

    Kyubi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
  8. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli dobrze sprawdzilem to mam naped hitachi-lg. Lot 1142X, team Adur.
    Wiec LT 3.0. odpada? czy jets mozliwosc wgrania?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Lt 3.0 jest do Hitachi 78/79.

    Po nr lot wnioskuję, że to slim więc na chwilę obecną nie przerobisz tego napędu.
     
  10. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    CZyli, teraz rozkrecam xboxa, wyjmuje dvd room, podpinam dvd room pod stacjonarke, sciagam program do flashowania hitachiego 78/79. Gdy wszystko zrobie ok to podpinam spowrotem dvd do xboxa. Zgrywam LT 3.0 na pendriva w formacie fat32, podpinam pod xboxa i instaluje? Jesli gdzies sie pomylilem prosze mnie poprawic
     
  11. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jeżeli masz slima z napędem hitachi to nie.
     
  13. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 S, jesli S jest oznaczeniem Slima to mam slima. Jednak odsylam do linak ktorego wkleilem. Jest tam napisane ze zostal wydany iXtreme on Hitachi. Pomijajac ten fakt, jesli nie moge miec 3.0, jest mozliwosc wgrania LT 3.0.
     
  14. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przerobka, pytan kilka

    Wyszło do napedow Hitachi, tak ale to do fatów, ty masz slima wiec narazie nie przerobisz..
    Jedynie na rgh

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A daloby rade przelozyc cdroom z innej konsoli zeby chodzilo? i kolejne pytanie czy na rgh odpalam normalnie plyty dvd czy trzeba jakos kombinowac z nagrywaiem
     
  16. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie można przełożyć napędu z innej konsoli.
    Na rgh konwertujesz gry do formatu god lub xex, wgrywasz na dysk i z niego odpalasz. Mając rgh po co bawić się w nagrywanie płyt na dvd.
     
  17. Kuba Ra

    Kuba Ra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z pendrive idzie grac? bo mam dysk 4gb tylko, wiecmusialbym go zmienic na wiekszy albo dokupic zewnetrzny badz jak na ps3 grac odpalac gry ze stacjoanrnego komputera tworzac ftp
     
Wczytywanie...

Poleć forum