1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka - Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DKDIKEJ, Styczeń 9, 2011.

  1. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    Witam posiadam Xboxa 360 Elite Jusper z 2009-11-08.
    Moje pytanie jest takie.
    1.Chciałbym go przerobić ale nie wiem jaki Ixtreme wgrać.
    Czytałem ze najnowszy jest iXtreme 1.6 NoStealth.
    2.Jaki Ixtrem jest najlepszy i zęby wszystkie gry chodziły
    3. Co to jest LT, LT +
    4. Czy jak bede tylko zalogowany do xbox live( nie bede grał online) też dostane bana
    5. Jak dostane bana bede mógł grać offiline
    6.Gdzie włodzi mozna przerobić Xboxa

    Mam najnowszego dahboarda jakby co (kinektowy)

    prosiłbym o szybka odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    1.LT+1.1
    2.LT+1.1
    3.Firmware napędu konsoli , pozwalający na uruchomienie "kopi bezpieczeństwa".
    4.Bana dostajesz za przerobiony napęd , a nie za granie na piratach , za samo połączenie z LIVE też.
    5.Bedziesz mógł grać offline.
    6.nie wiem.
    7.nie wkładaj do napędu F3 , NFSHP i ACB , bo już bedziesz miał przechlapane jeśli nie masz LT+
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Najnowszy jest ixtreme lt+ 1.1, ban dostajesz za firmware napędu, jak bedziesz podłączony i nie bedziesz grał to rożnie bywa hehe...................
    a jak dostaniesz to bedziesz mógł grac offline................
     
  5. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    Dlaczego bede miał przechlapane ?
    Mówisz ze najnowszy jest LT 1.1 i tym najlepiej przerobić.
    Dlaczego nie Ixtreme 1.6NS
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Bo oflagujesz sobie konsole i po podłączeniu do live bedzie ban. Tych gier na najnowszym dashu , nie mając LT+ się nie uruchamia!!!
    Dlaczego nie 1.6?? Bo chyba jak już coś robić to dobrze , a to oznacza , że na dzień dzisiejszy wgrywa się LT+1.1.
     
  7. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    Mam jeszcze 2 pytania
    Co to jest :
    Modyfikacja JTAG
    Modyfikacja freeboot
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Skoro masz najnowszego dasha 12611 to nie zawracaj sobie głowy JTAGiem. I tak go już nie da się zamontować.
     
  9. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie. Tak, będziesz mógł.
     
  11. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    co miało oznaczac to nie
     
  12. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
  13. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bedziesz mogl bo to moja aukcja :p
     
  15. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    -=DEXTER=- co to jest to freeboot.
    i czy mógłbyś mi podać sówj adres do Łodzi i numer telefonu.
    Moje gg 9506895
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz w podpisie i na aukcji :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum