1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka RGH błąd f3 Zawiesił się FSD 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xcyrulx, Maj 8, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xcyrulx

    xcyrulx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dopiero co kupiłem xboxa 360 slim z dyskiem 250gb i poszedłem dzisiaj ją przerobić, postanowiłem zmienić skórkę po czym konsola się zresetowała i wyskoczył błąd f3 z napisem poniżej zawiesił się FSD
    Proszę was o pomoc jak mam naprawić to co zrobiłem i o wyrozumiałość ponieważ tak jak mówię jestem kompletnie zielony.
    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Wgraj FSD na pendrive sformatowany przez guiformat, podłącz, odpal przez xexmenu i usuń pliki skórki przez menadżer FSD. Jeżeli FSD masz na dysku wewnętrznym to wejdz przez xexmenu i wystarczy tylko usunąć skórkę.

    Xperia J Stock 0.31 + Vengeance 1.46
     
  4. xcyrulx

    xcyrulx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W xexmenu usuń wadliwą skórę i zrestartuj.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  6. xcyrulx

    xcyrulx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym że błąd wyskakuje od razu przy włączeniu konsoli i mogę wrócić jedynie do NXE a stamtąd chyba nie da się jej chyba usunąć? Jeszcze raz przepraszam za toporność ale to moje pierwsze do czynienia z konsolą ;)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz xexmenu.iso i wypal na cd-r. Wrzuc w naped i odpal z nxe.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  8. xcyrulx

    xcyrulx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie da rady z pendrivea? Pytam ponieważ nie mam w domu płytek i mógłbym to zrobić dopiero jutro.
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  10. xcyrulx

    xcyrulx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki, trochę mi to zajęło ale w końcu się udało ;)
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od tego jest forum :D - zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum