1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka rgh jak sie konwertuje gry i czy kupienie dysku jest obojętne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ahdianek, Grudzień 12, 2011.

  1. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    siemka tak jak w temacie chodzi mi o przerobke rgh jak to jest czy obojętnie z jakiej firmy kupie dysk i poprostu zrzucam na niego plik iso z kąpa?
    czy musze zrobić jakiś specialny foler a jeśli chodzi o gre to jak ją skonwertować?
    mam jeszcze kilka pytanian gg:11221671
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
  4. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    czyli to jest tak samo jak jtag ? musze albo Wypakowanie gry do wersji XEX albo Konwertowanie gry do wersji GOD:?
     
  5. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    tak musisz wypakowac odpowiednio albo xex albo god, osobiscie polecam xex...
     
  6. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    a to Xexmenu, FreeStyle dash,DashLaunch 2.24 musze sam zainstalować czy oni mi to zrobią ? na miejscu i jak jest jeszcze z tym update dash
     
  7. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Wszystko zalezy od goscia co Ci robi RGH moze Ci wgrac wszystko ale nie musi. Jesli nic nie bedzie wgrane to sobie sam powgrywasz wszystko jest opisane na forum... co do update tez jest na forum szukaj
     
  8. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
  9. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Kinect bedzie dzialal, radze do nich nic nie wysylac sa podejzani na forum o nich poczytaj podobno czesci podmieniaja...
     
Wczytywanie...

Poleć forum