1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka RGH prośba o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez carlos10, Grudzień 3, 2012.

  1. carlos10

    carlos10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Władysławowo
    Witam odebrałem konsole z serwisu z przeróbką RGH i mam problem teraz na pewno nie mam jeszcze wgrane frystaler dash i xox szukałem jak to wgra mniej więcej wiem tylko co najpierw wgrać frystaler dash czy ten xox i jeszcze jedno pytanie przez jaki program to najlepiej wgrać z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przerubka RGH prożba o pomoc

    Mojego autorstwa tutorial

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. carlos10

    carlos10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Władysławowo
    Nie wiem czyjego jest to serwis z Gdyni który gdzieś wysłał konsole bo sami nie robią
     
  5. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
  6. carlos10

    carlos10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Władysławowo
  7. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
  8. carlos10

    carlos10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Władysławowo
    Przez pena sformatuj na fat32 ale co dysk w konsoli oco z tym chodz
     
  9. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    Sformatuj pena na fat 32 wrzuc fsd i wgraj na konsole
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Napisz jeszcze jednego posta pod postem a poleci warn.

     
  11. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    sory nie zwrocilem uwagi ze mozna edytowac
     
  12. carlos10

    carlos10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Władysławowo
    dziś czytałem JTAG/RGH Poradnik użytkownika autorstwa ESLORD i proszę o odpowiedz czytając ten poradnik wywnioskowałem że muszę najpierw zainstalować nowy Dashbord a potem FSD by gry chodziły prosze o odpowiedz użytkowników i ewentualne poprawienie mnie gdyż jest to dla mnie na prawdę duży problem a nie chciał bym uszkodzić konsoli lub przeróbki z góry wielkie dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum