1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez more90, Listopad 1, 2013.

  1. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Pisze w takiej sprawie bo mam problem z grami co sa na dwoch plytach. Posiadam przerobke rgh i odpalam gry tylko z usb poniewaz nie posiadam dysku hdd. Z gra co miesci sie na jedej plycie nie ma problemu.Czy jest jakis sposob zeby grac w owe gry??? Czy musi byc dysk zeby zagrac np w moh warfighter?? JEsli znacie sposob to prosze opisac go tutaj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a z jakimi grami masz problem??
     
  5. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Moh warfighter probowalem sposobem co kolega opisal ale nie dziala tylko ze iso ja rozpakowalem xboximage browser nie wiem czy to robi roznice jakas, potem z gta tez problem mam. Wszystkie gry co posiadaja dwie plyty. Posiadam pena 16gb.
     
  6. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ten sposób jest tylko do BF tak jak napisano w tytule tematu
    GTA V musisz przystosować pena z poziomu konsoli i tam wrzucasz tylko folder conntent z 1 płyty (4 pliki) a 2 płytę normalnie na dysk do folderu z grami
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przeciez pisze wam ze nie poisiadam zadnego dysku twardego to po co piszesz ze wrzucam na dysk z grami ???? ;o
     
  9. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    się nie bulwersuj tylko czytaj tutki,
    przy BF możesz grać tylko z usb
    a przy gta musisz sformatować np pena z poziomu oryginalnego dasha,
    jeśli chodzi o szczegóły to odpowiemi Ci tak samo jak ty nam, przeciez podajemy ci tutki jak to zrobić, nie ogarniasz??? to kup oryginały i w nie graj albo naucz się prosić o pomoc i za nią dziękować; a nie jej oczekiwać!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum