1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Myster7, Styczeń 3, 2012.

  1. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa, jeśli chodzi o gry po przeróbce RGH. Czy konsola odczyta grę z płyty, czy tylko z HDD? Sam już nie wiem, jedni piszą, że tak a inni, że nie . . .
    Proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy przerabiać, mam już wiele gier i szkoda byłoby je stracić ( chyba, że zgrywałbym na dysk gry ale dużo z tym czasu zchodzi ).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odczyta z płyty jak i z dysku

    mozesz zgrać bezposrednio na konsole i w długo to wcale nie trwa
     
  4. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. xHubercikx

    xHubercikx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    będziesz mógł grać także z płyty ale oryginalnej chyba że masz rgh i lt wtedy bez problemu
     
  6. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Nie jestem pewien jak z RGH ale na jtag'u nie uruchomisz na czystym jtag'u pirackich płyt. Ale jak masz jtag/rgh przerobienie napędu to nic trudnego.
     
  7. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    A za RGH nie dostanie sie bana ?
     
  8. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dostaniesz
    A jeśli chcesz grać na Live to nie przerabiaj ;)
     
  9. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli godzisz się na rgh to godzisz się na gre bez live. Czyli ban po podłączeniu do internetu.
     
  10. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    Aha dzięki za odpowiedzi nie przerobie tak na RGH.
     
  11. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT , a grać będę tylko przez XLink Kai lub XSBlink, dzięki wszystkim za pomoc .
     
Wczytywanie...

Poleć forum