1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ADick16, Styczeń 11, 2012.

  1. ADick16

    ADick16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam xboxa slim 4 gb i chciałem przerobić go przeróbka RGH, mam pytanie: czy moge bezpośrednio grać w gry z pendrive czy musze je instalowac na dysk ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Może grać bezpośrednio z pamięci przenośnej (penrive lub dysk) zależy na co wrzucisz. Płytki już nie są potrzebne
     
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A jaką masz date produkcji bo nie u wszystkich można zrobić rgh
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    popatrz z tyłu na amperaż na naklejce na konsoli i sam sobie odpowiesz na to czy da się przerobić czy nie.. Jak będzie 10.83A to trininty czyli płyta przerabialna jak będzie bodajże 9.6A to corona czyli płyta nieprzerabialna narazie na RGH
     
  6. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I tu się kolega myli ponieważ jest sporo konsol z zasilaczem 9,86A i płytą trinity. Jak rozbierzesz z lewej strony ktarkę (strona przeciwna od dysku twardego) i poświecisz latarką to widać czip hana w trinity a w corona nie widać (ponieważ go nie ma)
     
  7. P4TRYK

    P4TRYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Z tą przeróbką z tego co rozumiem nie trzeba rozbierać konsoli, czylii nie traci się gwarancji MS, tak?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Trzeba rozbierać
     
Wczytywanie...

Poleć forum