1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suchy29, Czerwiec 4, 2012.

  1. suchy29

    suchy29 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Dałem do przerobienia na RGH konsole Jasper.
    Gość który zajmuje się tego typu zabawami powiedział,że nie da się zrobić ponieważ mam najnowszego dasha.Próbował z dwoma różnymi chipami i konsola nie chciała wystartować.
    I moje pytanie do ekspertów na tym forum,czy to jest prawda,że w nowym dashu Microsoft coś poblokował i nie da się zchipowac konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fruugat

    fruugat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Da się. Potrzebne do tego jest RGH 2.0 :)
     
  4. suchy29

    suchy29 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    On mówił,że dawał 2.0 i nic,konsola nie wstaje.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro tak, to niech wgra LT 3.0.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na każdym Jasperze da się zrobić RGH. Jeśli masz najnowszy dash to będzie to RGH2.0 - trochę więcej pracy, ale kilka tych jasperów zrobiłem i całkiem przyzwoicie działa, po prostu trzeba się przyzwyczaić do loteryjnych czasów bootowania.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Są wredne, konsolki ;)
     
  8. suchy29

    suchy29 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dałbyś rade przerobić moja konsolkę.Podesłąłbym Ci pudełko jak masz czas.Jak chciałbyś to napisz na priv.

    Już nie aktualne.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum