1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka samemu ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kacyk9507, Listopad 1, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam wszystkich nie wiem czy to dobry dział jeśli nie to przepraszam za to ale chciałem się zapytać czy mogę sobie sam przerobić konsole ? Jeśli tak to jak ?
    Z GÓRY DZIĘKI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
  4. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Tak możesz. Sposób zależy od napędu jaki posiadasz w konsoli. Domyślam się, że masz Lite-on więc na YT na pewno znajdziesz "tuta".
     
  5. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Mam napęd liteon.A co muszę kupić aby przerobić konsole ???

    PROSZĘ o ODPOWIEDŹ
     
  6. todson88

    todson88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpisuje sie do pytania. Mam naped Benq-poradnikow moze i jest sporo,ale co ja potrzebuje w kompie,czy moge jakos laptokiem sflashowac? jakas konkretna plyta glowna jest potrzebna czy co? gdzie to sprawdzic?
     
  7. tr0j4nq

    tr0j4nq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak chodzi o Liteon: Potrzebujesz komputer z SATA (nie koniecznie VIA). Jeżeli potrafisz się obsługiwać lutownicą, narzędzie do zczytywania klucza z napedu mozesz skonstruowac za kwote 2,20zł (gniazdo db9, rezystory 1k, 10k, tranzystor npn). To tyle z hardware :)

    Tak, można flashowac przy pomocy laptopa, jednak jezeli nie masz mozliwosci podlaczenia 2 urzadzen sata, to potrzebujesz jakiegos zewnetrznego dysku/pendriva, na ktorym bedziesz mial system. Naped wtedy podlaczasz przy pomocy przedluzacza SATA w miejsce dysku i dalej postepujesz jak na zwyklym kompie (najlatwiej chyba kupic sledzia do PC z kablem SATA, idealnie nadaje sie na przedluzacz).
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://xboxforum.pl/poradniki-f27/

    ~zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum