1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka slim MXIC problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez litwus, Kwiecień 15, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema
    mam problem z przeróbka slima z napędem 0225
    klucz zczytalem poprawnie, napęd odblokowałem poprawnie
    po zlutowaniu ścieżki tan wgrywało banki i nie przeszło weryfikacji (pewnie przez zły lut)
    i tu się pojawia problem ponieważ po ponownym lutowaniu znów nie przeszedł weryfikacji, i chyba kliknolem "erase"
    od tego czasu napędu mi nie wykrywa;/
    jest jakaś szansa jeszcze go ożywić i jesli tak to jak czy napęd już nadaje się na śmieci ?
    dzięki za info...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ścieżki lutuj na samym końcu po wgraniu fw. Skoro wyczyściłeś pamięć to napęd jest niewidoczny w systemie, spróbuj wprowadzić go w vendor na "ślepo" ew. użyj dosflasha.
     
  4. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odpaliłem w dosflashu 2.0 i go tez nie widac ; / a ścieżkę zlutowałem po tym jak dalem wgranie FW i wyskoczyl błąd to wtedy zlutowalem...
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zalutowanie sciezki nie ma znaczenia i nie pomoze, musisz uzyć x360usb lub lizard
     
    1 osoba to lubi.
  6. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wystarczy fw zczytany metoda slimkey? zrobiłem to 2 razy, niestety niemam zczytanego metoda "read" ; /
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    poproś kogoś z forum to da ci full dump ale musisz uzyć x360 lub lizarda
     
    1 osoba to lubi.
  8. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bede to probowal naprawic pozniej bo zaraz musze wyjsc, jak wroce bede to probowal zrobic usb360pro, mozna liczyc jak cos na Twoja pomoc na gg ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie bede sie odzywc jbc, narazie spadam temat do zamkniecia :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum