1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pulpido, Styczeń 14, 2011.

  1. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Witam. Wiadomo może coś na temat przeróbki slima wyprodukowanego po 06 2010? Z tego co wiem to można przerobić tylko slima wyprodukowanego przed 06 2010. Są jakieś informacje kiedy będzie możliwość przerobienia każdego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jak na razie nie można ŻADNEGO slima przerobić ;)
     
  4. gogocom

    gogocom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy pprzyszłościowa przeróbka slimów będzie wymagała otwarcia konsoli? Bo jeśli tak to chętnie bym swoją otworzył a jeśli nie to szkoda gwarancji.
     
  5. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Z tego co wiem to da się przerobić slim jeśli jest wyprodukowana prze 06 2010, poprzez wymiane napędu na taki ze starszego x'a
     
  6. gogocom

    gogocom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jeśli mam konsole z 09-2010 to muszę czekać na nowy soft i nie wiadomo czy też nie bedzie potrzeby wymiany napędu?
     
  7. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    @pulpido
    Tak można przełożyć napęd ale mało kto to robi bo jest to murowany BAN! ;)
    @gogocom
    nie ładnie tak się wwalać w czyjś temat wiesz? bo się śmietnik robi
    Nikt nie wie czy trzeba będzie otwierać. Prawdopodobnie tak ale nie jesteśmy prorokami
    A jaką masz wersję konsoli?
     
  8. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A co miał zakładać nowy temat żeby był jeszcze większy śmietnik ?? I po co od razu używać wulgarnych słów.
     
  9. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
  10. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Z tego co wiem to do 07.2010 się da przerobić i pisali to już nie raz na tym forum
    A co do otwierania to na 100% będzie trzeba do przerobienia wątpię żeby było inaczej bo niby jak , masz slima czekaj mogłeś kupić fata jak chcesz piracić
     
Wczytywanie...

Poleć forum