1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dovydas, Grudzień 30, 2011.

  1. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, sporo czytalem i ogladalem na temat przerobienia lecz nie moge doszukac sie odpowiedzi..

    Posiadam Slima z 2010 05 24. Przerobilem go z pol roku temu na lt+1.9, napoczatku koles mowił ze sie go nie da przerobić lecz po rozkrecenu okazalo sie ze da wiec mi go przerobił.. teraz sporo czytalem i do przerobki potrzebny jest klucz dvd.. zastanawiam sie nad kupnem kabla usb portable do sprawdzania klucza.. czy po tym jak juz bede miec klucz produktu bede mogl sam wgrac przez SATA nowy LT ? aktualnie jeszcze nie został wydany pod moj naped lecz niebawem ma wyjsc Lite-On 9504/0272, 0225,0401, 1071 - DG-16D4S) i chciałbym sam sobie aktualizować LT, po co mam placic po 50zł za aktualizacje..

    tak wiec czy wystarczy ze kupie urzadzenie do odczytania klucza i potem nic wiecej nie bedzie potrzebne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    masz 9504 z którego po dash 13xxx zrobi się 0272 który będzie miał blokade na zapis i trzeba będzie ciąć ściezke jak 0225 401 i jak zrobisz sobie sputnik switch powineś sam dać rade zrobić. a klucz ci może ktoś wyciągnąć probe
     
  4. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli z probe, jak bede miec klucz to tak poprostu przez kabel sata nie zaktualizuje sobie? jestem zielony w przerobce xboxa

    probe widzialem na allegro po 50zl.. wiec myslalem kupie sobie i nie bede placic co jakis czas za aktualizacje softa..
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    kontroler sata podłaczasz do pc jungleflash albo dosflash i możesz sobie flashować oczywiści po unlocku napędu
    edit jak ogarniesz to nie będziesz musiał płacić , dobra wiadomość jak nie dasz rady nie da się nic popsuć, szczególnie uwazać na kable z silnika napędu:)
     
  6. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a unlock robi sie przez sata tez tak? tylko ze przed flashowaniem?
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na sata ale przez cięcie ścieżki i rezystor
     
  8. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w takim razie to nie jest az tak dla amatorow, trzeba wiecej sie pobawic.. wole nie ryzykowac slima.. a gdybym dal do przerobki wtey kiedy wyjdzie juz lt 3.0 i poprosil zeby mi zrzucili keya to przy nowym lt bede musial znow ciac sciezke? czy wystarczy wgrac przez sata?
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    sputnikiem switch już nie trzeba. kwestia unlocka lepiej poczekaj na lt 3.0 po nowym roku będzie bo slime nie jest prosty lepiej odać w dobre ręce niż zepsuć
     
  10. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    im wiecej przegladam forum tym wiecej probemow znajduje..
    oddam dla fachowca.. mam nadzieje ze wyjdzie jakos w trakcie tygodnia nowa wersja lt .. bo mam 1.9 a nie warto aktualizowac na 2.0 skoro ma wyjsc 3.0.

    a tak pozatym to nowe gry tylko mozna nagrywac odpowiednimi nagrywarkami? z laptopa (pol rocznego) ani z kompa ktorego mam ok 2 lata juz nie nagram?

    naszczescie brat cioteczny kupowal niedawno kompa i ma tą co da sie nagrac po modyfikacji firmware wiec jezeli nie da sie to bede latac do niego nagrywac
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  12. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie na tej stronce sledze, czyli byle jaka nagrywarka nagram normalnie imgburnem? na verbatimie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum