1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka slima i aktualizacjs

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cd1, Grudzień 1, 2011.

  1. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Mam xbox 360 slim 4gb z napędem Philips-LiteOn 16D4S i Firmw.0225. Niewiem jaki mam lt+, ale działają mi gry takie jak battlefield 3, kinect sports season 2. przez online wyskakuje mi aktualizacja, czy jestem w stanie zaktualizować konsole bez utraty przeróbki ???

    Z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    możesz zaktualizować - najlepiej z pendrive'a. Podłączając się do neta ściągnie cichą aktualizacje.
     
  4. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    dzięki, to znaczy że mam lt +2.0 ??
     
  5. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    to jak przy włożeniu kinect sports 1 pisze mi nierozpoznana płyta to błąd przy nagrywaniu ??
     
  7. slavkos25

    slavkos25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.a ja mam troche inne pytanie.Kupiłem właśnie x'a slima z lutego.czy moge teraz łączyc sie z xbl??mam zamiar za miesiac ja przerobic jak wyjdzie lt 3.0.nie bedzie to sprawiało problemu z przerobieniem jak teraz sie łacze??a i jeszcze jedno czy mam sciagac 6 nowego dasha??pozdro
     
  8. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mozesz wchodzic, sciagac itp itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum