1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka slima

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Yudixd, Styczeń 21, 2011.

  1. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Witam.
    Mam maly dylemat.
    Chcialbym przerobic mojego xkloca slima z czerwca.
    I teraz nie wiem czy lepiej wyminic naped czy dalej czekac.
    Czy jak wyminie napęd konsola bd bardziej awaryjna i czy pojda mi najnowsze gry z ap2.5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. anbo

    anbo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gry pójdą bo wrzucają LT 1.1
     
  4. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Ahm. Thx a wiesz moze cos na temat awaryjnosci?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    czekaj na flash, gora za 3 tygodnie bedzie. I przerobka nie wplywa na awaryjnosc.
     
  6. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Thx :}
    Temat do zamkniecia.
    Jeszcze jedno male pytanie czy zwykla nagrywarka w kompie nagram gre na plycie dl ?
     
  7. anbo

    anbo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli nagrywarka ma taka opcje to tak.
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej czekac na flasha i grac gry Games on Demand
     
  9. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    A jak sprawdzic czy ma ta opcje :p zielony jestem calkowicie :p
    Czy wystarczy miec zwykla nagrywarke dvd?
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  11. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp wgl nie na temat :p
    Wiem o tym tak samo gry arcade.
    Ale czy do nagrywania plyt wystarczy zwykla nagrywarka obslugujaca plyty dl ?

    #EDIT
    Dobra sprawdzilem moge nagrywac ;]
    Do zamkniecia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum