1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka slima

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartezo, Luty 19, 2012.

  1. bartezo

    bartezo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam laptopa hp dv6 i nie mogę zainstalować pod nim xp. JF na oryginalnym systemie vista nie widzi mi napędu. Wiec nie jestem w stanie wyciągnąć kluczy z napędy i tu właśnie proszę Was o pomoc czy pod programem dosflash jestem w stanie wyciągną klucze.
    Posiadam slim lt 2.0 chce wejść na 3.0. Dodam ze odkręcałem napęd DVD w laptopie i dalej to nie pomagało.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli laptop nie wykrywa twojego napędu, to nic z tym nie zrobisz. Jak w biosie nie ma, to w dosflash też nie będzie.
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ewentualnie spróbuj iść gdzieś do znajomego na stacjonarnego kompa i na nim ogarnij napęd.
     
  5. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Laptopie jeśli nie widzi napędu to klapa spróbuj z bios rozruch zmienić.
     
  6. bartezo

    bartezo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W biosie nie sprawdzałem. Musze sprawdzić, ale czy za pomocą dosflash mogę wyciągnąć klucze?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Stacjonarka, innej opcji nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum