1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka slima

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pkowal00, Wrzesień 9, 2012.

  1. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym przerobić mojego slima, kupiony był pod koniec 2010, jestem zielony w tych sprawach, proszę o pomoc.


    Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Data produkcji jaka ?


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Napisał kiedy kupił


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Racja heh. Mimo to zapraszamy do dzialu lt

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Facet z "serwisu" powiedział mi że przeróbka mojego slima kosztowałaby 150zł, powiedział że do nagrywania gier niepotrzeba specjalnego napędu, dobry wybór??
     
  9. MrWhiskers

    MrWhiskers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeśli Ci przerobi chipem rgh i nie spierdzieli przeróbki to tak.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    150 to Ci powiedział na 100% za lt skoro zaleca zakup nagrywarki :p za tyle masz rgh.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Ni daj się nabić w lufę.. Za 150 zeta masz prawie RGH aon Ci oferuje tylko flasha i w dodatku wtedy doszłyby Ci koszty kupna nagrywarki i wiadomo płyt. A jak zdecydujesz się na RGH to raz wydasz około 170 zł i masz na zawsze przeróbkę, dokupisz większy dysk i hulaj dusza.. Wrzucasz tylko przerobione obrazy z iso do good na HDD i gotowe.
     
  12. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle że nie wiem czy z rgh da się grać na livie

    Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
     
  13. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Nie, jak masz RGH nie możesz grać LIVE. Ale możesz grać na xlinku. To jest jakaś alternatywa..
    Jednak jeśli zdecydujesz się na flesha napędu to i tak za długo na xbox live niepograsz bo Cie zbanują za przeróbkę. Więc się zastanów nad wersją pzreróbki.. A może zostaniesz przy orginalnym FW i będziesz pykał na orginałach.
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Trochę nieaktualne info. Za LT nie banuja już 3 lata więc można grać spokojnie. Od wczoraj można też grać na xbl mając rgh ;-)

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglibyście mi dać link jak przerobić rgh?

    Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
     
  16. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Coś mi się wydaje że sam tego nie zrobisz.lepiej znajdź kogoś kto się tym zajmuje i po problemie masz hehe , nawet wysylkowo załatwić możesz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  17. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znacie kogoś zaufanego komu można by było wysłać konsole, nie spaprał roboty , a konsole by jeszcze wróciła????
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Przeciez pelno nas na forum

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  19. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy można używać kinecta mając RGH? I jeszcze raz prosze o jakiś link jak przerobić rgh...

    Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
     
  20. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  21. pkowal00

    pkowal00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie zasadnicze pytanie RGH czy LT3??? Szczerze mówiąc wolałbym jednak żeby było można grać na live....

    Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum