1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka starego premium

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Merr, Grudzień 12, 2011.

  1. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Planuje przerobić premium'a(bez dysku twardego :p ). Czy jeśli go przerobię to będę mógł grać w gry prosto pendrive :), czy będę musiał nagrywać płytki.
    Robię to tylko dla Skyrim'a w PL. Mam Slim'a, ale nie chcę go przerabiać, tylko grać legalnie. Z resztą mam już Skyrim kupiony na Slim'a hehe, ale w PL chciałbym zagrać.

    Jeszcze na niektórych aukcjach na Allegro jest napisane że dzięki iXtreme 2.0, można grać online i nie dostaje się za to bana 0_0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Jak przserobisz na LT (czyli napęd przerobisz) to tylko z plyty bedziesz mogl grac. Jak przerobisz na RGH to bedziesz mogl grac z pendrive lub dysku bez zadnych plyt
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak sobie zrobisz RGH to napewno będziesz mógł grać z pena i nie tylko. jak wgrasz sobie lt przeróbke to z płyt tylko. jak nie chcesz przerabiać to musisz sobie orginal kupić. jak masz ang to tylko ang ,jak chcesz pl sobie musisz kupić pl lub zamienić
     
  5. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No własnie Skyrim na konsole jest tylko po Angielsku, ale już hackerzy zrobili Polską wersję na X360...

    A nie ma żadnych problemów z nagrywaniem gier na LT? Po prostu wypalam płytę w ISO i wkładam do konsoli?


    PS Na niektórych aukcjach jest napisane że dzięki iXtreme 2.0 można grać bezpiecznie w sieci :D ?
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    narazie wszyscy czekają na lt 3.0 przeważnie nie ma problemów z grami po nagraniu a lt trzeba 1-2miesięcy wgrywać nowe ,masz slimke więc sam tego raczej nie zrobisz a serwisy ci za to wezmą od 100zl-200zl zależy kto ile sobie ceni prace
     
  7. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    bez obaw o bana nie ma takiego lt co chroni w 100% przed banem. jak fat to taka cena zależności jaki tam jest napęd i tak ci cicha aktualizacja z xbox live przyblokuje uruchamianie kopi xgd3
     
Wczytywanie...

Poleć forum