1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka - tak czy nie? Skad gry na NTSC??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez danio94ns, Październik 14, 2011.

  1. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czesc!

    mam problem w ktorym nie oczekuje pomocy technicznej itd tylko poprostu dyskusji i doradzenia z ludzmi ktorzy sa w temacie

    kupilem niedawno xboxa 360 slim tyle ze w amerykanskiej wersji ntsc. kupilem taki aby dzialalymi niektore gry ktore nie wychodza na europejskim rynku z mysla przerobienia konsoli i sciagania ich. z konsola byly problemy bo spalil sie zasilacz to trzeba bylo dokupywac to, to tamto. teraz juz wszystko dziala.
    tylko nie wiem czy przerabiac. jakos nie ciagnie mnie na 110 % procent do xbl aby grac caly czas na nim. ale fajnie by bylo pograc na nim. pozatym na xbl jest duzo wiecej opcji niz tylko gry. nie mam duzo pieniedzy bo nie jestem pelnoletni. kieszonkowe moje to 50 zl na zachcianki. czyli wyjscia itd. wiec tez nie duzo. w polsce gier na ntsc nie kupie. a pale sprzedawane w naszym kraju w 90 % maja blokade regionowa. mam pala oryginalnego fifa 11, fifa 09, cod mw2, nfs pro street, street fighter iv, nba 2k12, fight night round champion i tc's hawx to dziala tylko sf4 i hawx. skad kupowac mialbym gry? patrzylem na play asia to jednak ceny nie roznia sie od naszych 60-70 $ to wychodzi tak samo praktycznie. moze jakies sprawdzone strony z uzywanymi ntsc zeby mnie nikt nie oszukal? prosilbym zeby ktos mi cos poradzil.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Dokładnie jak chcesz to osiągnąć to wydasz więcej niż to warte do tego zrobiłeś głupotę kupując ntsc swoją drogą co to za gry co nie chodzą na PAL ??
     
  5. vitalis

    vitalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo weź ją przerób, jakiś czas na XBL pograsz (wcześniej czy później ban na Ciebie spadnie), a gry w necie na RF czy NTSC zawsze ściągniesz.
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Można i tak ale trzeba pamiętać że w większości gry nie będą po Polsku.
     
  7. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    ja mam slima ntsc i nie mam z tym problemu ściągam gry ntsc /RF i wszystko jest ok nie narzekam jedynie muszę kupić zasilacz bo transformator jest ciężki :D a co do gier to wiele gier jest po polsku
     
  8. vitalis

    vitalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    '
    Język gry się chyba ustawia do języka konsoli, czyli jak będzie miał polski ten "entesce" to będzie miał i gry po polsku.
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jeśli producent daje w każdej wersji wszystkie języki to tak ale często producenci w wersji dla USA nie zamieszczają wersji Polskiej bo i po co ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum