1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka uszkodziła mi konsole ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Norbiz77, Luty 18, 2010.

  1. Norbiz77

    Norbiz77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Oddałem wczoraj do przerobienia Lite-on v3 na flash 1,61NS po przywiezieniu konsoli do domu odpaliłem kopie zapasową i musiałem odpalić jakąś aktualizację żeby w to zagrać (konsola nie jest podłączona do netu) po te aktualizacji gierka zaczęła działać więc wyłączyłem ją zadowolony. Wieczorem mając więcej czasu odpaliłem konsole i cały czas pulsuje dioda ta środkowa że coś czyta ale nie może odczytać płyty, nie mogę jej też wyjąć (nie działa przycisk obok napędu ani polecenie z pada) po naciśnięciu pojawia się tylko zmiana na ekranie TV "otwieranie" lub "zamykanie". Czytałem na forum że po przeróbce ktoś miał już taki problem ale nie wiem jak to się skończyło.
    1. czy przeróbka mogła ją uszkodzić ?
    2. co z tym dalej zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co pamietam jak przerabialem to dioda srodkowa miga jak w napedzie niema softu (jest wyczyszczony). Moze cos sie z softem powalilo ? Ja bym sprobowal przefalszowac jeszcze raz
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    hehe, ja obstawiam ze od wibracji wywolanych przez plyte odlutowalo sie jakies laczenie na plytce napedu. zanies do kolesia ktory ci to robil.
     
  5. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Tak to jest jak sie piraci Xklocka...
     
  6. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    radziłbym ci iść tam gdzie ci przerabiano tego X-a i się doradzić
     
  7. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Właśnie sam nie naprawiaj bo bedzie jeszcze gorzej
     
  8. Norbiz77

    Norbiz77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Gościu który przerabiał poprawił jeszcze raz lut, i działa bez problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum