1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka w domu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez MarcinekZ, Kwiecień 25, 2009.

  1. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    A więc czy można samemu zrobić przeróbkę konsoli??? I jak sprawdzić jaki mam napęd i cały system? Więc jeśli się da to prosiłbym o dokładną instrukcję co do tej przeróbki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Tak, przeróbkę można zrobić samemu w domu. Żeby sprawdzić jaki masz napęd w konsoli skorzystaj z tego obrazka :

    [​IMG]

    O jaki system Ci chodzi ? Sprawdź jaki masz napęd to podrzucę Ci videotutorial z instrukcją przeróbki.
     
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. damianso2

    damianso2 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka a jak mam jeszcze x na gwarancji to jak można oryginalnego oprogramowania z konsoli ??
     
  6. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
  7. emesc

    emesc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odnosnie przerobki w domu :)
    Kupilem Xa z poltorej roku temu i byl przerobiony u jakiegos delikwenta. Nie zgralem wtedy od niego orginalnego firmware'u. Nie wiem jaki jest soft w napedzie. Kilka gier mi juz nie rusza, postanowilem sprobowac sie pobawic. Otworzylem malenstwo, podpialem DVD pod sate w PC, zasilanie z konsoli.
    Jak mniemam musze wypruc z tego softu klucz i przygotowac z nim nowy firmware. Naped samsung m28.

    Probujac uzyc na nim dosflasha 1.7 ladnie wykrywal typ, podpiety na 0xB000 przy probie wejscia w vendor mode, wylaczam naped, wchodzi w 0xD1, wlaczam i wisi na 0x51 bodajze. Probowalem to robic wypinajac kabel z Xa, robiac jak najszybsze resety i z przerwami - nic.

    Probujac uzyc Dosflasha 32 v1.7 eneralnie to samo

    JungleFlasher - po wlaczeniu napedu w windzie, odpaleniu JungleFlashera generalnie na sacie 0xB000 tam gdzie dosflash wykrywal naped, ten nie wykrywa absolutnie nic. Wyswietla no device detected bodajze.

    Wszelkie konstruktywne rady mile widziane i z gory dzieki.
    -----------

    Dobra, wina lezala po stronie chipsetu plyty glownej, ta sata mu nie pasowala i tyle.
    Poszedlem na akademiki gdzie kompow od groma, podpialem sie gdzie trzeba i hula wszystko :)
    Nowy sofcik jest i konsola dziala w pelni.
     
  8. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    emesc odezwij sie po południu do mnie na gg cos zaradzimy
     
Wczytywanie...

Poleć forum