1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka wave i powrot do starego wave

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Salzman, Kwiecień 29, 2010.

  1. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam,

    mam fifke world cup 2010 ale mam problem bo mam stara przeobke i zmienilem sobie obraz na wave 3 ale cos konsola nie czta tzn. raz widzi plyte raz nie :/ i mam pytanie : co mam zrobic zeby powrocic do orginalnego wave gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    zrobic to samo czyli wgrac na obraz gry wawe 4 tak jak to zrobiles wgrywajac wawe 3
     
  4. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Z tego co wiem to jest to pewnie Wave 6, bo to nowa gra. Mi raz wave zmienił się do poprzedniego stanu jak ponownie sprawdziłem go ABGXem.
     
  5. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wlasnie jak robie abxiem to kurcze wyskakuje patched failed :/
     
  6. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Ale gra działała - może zepsuta ??
     
  7. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tzn. dziala ale nie dokonca, bo jak sie mecz laduje i ma przejsc do meczu to wyskakuje blad o plyie to z ta sierka i tak samo jak na dysk instaluje :/ ale reszta idzie, ale przerobilem spowrotem na wave 4 i kupie jutro plytke i nagram wtedy bede wiedzial :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum