1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka x-boxa dash 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez polkur, Sierpień 18, 2011.

  1. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    Witam! Posiadam xboxa 360 napęd, chyba Benq (dwa białe kabelki). Posiadam Dash 2.0. Jednak mój komputer jest wyposażony w chipset Intel P43 (Asus p5ql-e). Czy istnieje możliwość przeróbki? Jeśli tak to prosiłbym o instrukcję. Przeszukałem forum i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    czyli jest możliwość przeróbki na mojej płycie głównej z chipsetem Intela?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    aha, rozumiem, czyli Via Drivers 5.30c nie muszę pobierać, tak?
     
  7. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    Panowie po rozkręceniu konsoli okazuje się, że to dwa żółte kabelki, więc chyba Lite on, na obudowie też jest napisane, że to Philips & Lite-on MS Part: x800474-008. Model DG-16d2s Produkcja Feb. 2009, FW. Ver.: 74850C. Czy ten napęd też mogę przerobić na Chipsecie Intel p43? Pozdrawiam oraz prosiłym o link do poradnika.
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mój post w tym temacie jest niewidzialny?
     
Wczytywanie...

Poleć forum