1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka x-boxa Liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez polkur, Sierpień 18, 2011.

  1. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    Witam posiadam xboxa napęd Liteon 74850C moje pytanie brzmi, czy mogę go przerobić na płycie głównej z Chipsetem Intel P43. Jeśli tak, to prosiłbym o poradnik, czy mogę się kierować tym: Jak wykonać flashowanie napędu Liteon w Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl
    Z góry dziękuję z apoświęcony mi czas. Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podlacz i sprawdz czy ci wykryje naped. Poradniki masz na tym forum.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli nie masz aktuzalizacji systemu powyżej 13146 lub =, to możesz. Jeśli masz trzeba zrobić innego speara
     
  5. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    rozumiem, że chodzi o Dash, dashboard mam 2 coś. Czyli po kolei teraz mam podłączyć napęd do PC, tak?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    a jak wyglada sprawa klucz, w jaki sposob mam go uzyskac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum