1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka x360 arcade (benq)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kedziorrr, Grudzień 8, 2012.

  1. Kedziorrr

    Kedziorrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Posiadam Xboxa 360 Arcade z napędem Benq ( ocenione bo kształcie tacki ) . Chciałbym przerobić x ale nie mam pojęcia od czego się zabrać. Prosiłbym was, o jakieś podstawy, tutoriale, poradniki itp. abym mógł go przerobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Przeróbka x360 arcade (benq)

    Sprawdz kabelki czy białe czy żółte bo liteon i benq mają taką samą tacke

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Kedziorrr

    Kedziorrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakie kabelki ? W środku konsoli ? Slyszalem ze jezeli jest naped benq to smialo mozna zflashowac w domowych warunkach a jezeli liteon to juz nie .
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    oba napedy mozna w domowych warunkach przerobić:highly_amused:
     
  6. Kedziorrr

    Kedziorrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra, ale czy ja zupełnie zielony w tych sprawach z pomocą jakiegos Tutorialu, poradnika, dam radę to zrobić? I jak sprawdzić jaki mam napęd, jeżeli z kształtu tacki wynika ze to benq albo liteon ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum