1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka x360 core

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KOPAN18, Luty 13, 2009.

  1. KOPAN18

    KOPAN18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xboxa 360 ale wersje core z napedem hitachi juz ponad 2 lata bylem zawiesc zeby mi przerobili a oni powiedzieli ze tej wersji lepiej nie przerabiac bo na bank przestanie działac i tu moje pytanie czu to prawda ze tej wersji lepiej nei przerabiac lub czy mozna kupic przerobiony naped do wersji core?czy ktos przerobil i mu dziala??RRODA nigdy nie mialem itp wiec teraz nie wiem co robic
    z góry dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    CORE to najgorsza wersja Xboxa nowej generacji, jest strasznie awaryjna. Jeśli masz gwarancję (ile było na RODA? 3lata?) to lepiej nie przerabiaj bo jak się coś zepsuje to odeślesz do m$ na ich koszt :) Napęd tutaj nic nie zmieni... myślę że w serwisie chodziło im własnie o utratę gwarancji...
     
  4. KOPAN18

    KOPAN18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gwarancji juz nie mam a bardzo meczy mnie wydawanie tak duzo na gry tym bardziej ze kupilem go nie dlugo po premierze i dalem za niego 1300zl a teraz mozna kupic nowsza wersje za polowe tego:(wiec nie przerabiac?
     
  5. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Przerabianie nie ma wpływu na awaryjność. Mi chodziło o gwarancję.
     
  6. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    Eee tam przerabiaj sam mam core z napędem hitachi i chodzi bez problemu :) konsola z 2006 roku i przerobiona zaraz po zakupie :) jak miała by się popsuć to już by to zrobiła masz ją już 2 lata :) niektórym ten sprzęt się psuje a innym służy długo niema reguły komu się popsuło przykro mi ale ja łupie jak głupi na moim core i nic sie nie przegrzewa :)
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na roda jest 3 lata - moze sie jeszcze zalapiesz ???
    owin w reczniki uruchom i zostaw na na noc rrod gototwy - wysyałasz do MS i masz prawie nowa konsolke :)
     
  8. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam ja też mam core ale z napędem liteon bo mi hitachi wymienili i mam takie pytanko ile kosztowała by mnie wymiana płyty głównej w technologi 65 nm i czy jak bym wymienił to bym miał wejście hdmi z góry dziękuje za odpowiedz
     
  9. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Taka operacja jest bez sensu.
    Lepiej sprzedać core, dozbierać i kupić wersję Falcon lub Jasper.
     
  10. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Ludzie ja(pipi)dole, zrozumcie CORE to taka sama konsola jak wszystkie inne bez HDMI, TAKA SAMA, nie gorsza, nie lepsza. Core różnił się tylko akcesoriami dodawanymi do zestawu. Jej awaryjność jest identyczna jak konsoli premium bez hdmi.
     
  11. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie jest najuboższa (czyt. najgorsza :DD).
    Czyli spora... Chociaż jak widać jest sporo ludzi z pierwszymi egzemplarzami Xklocka i grają do dzisiaj.
    Wyluzuj smiti.
     
  12. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanko do wszystkich posiadaczy core ile najdłużej śmigaliście na tym modelu konsoli bo ja 3 godziny {w Mirors Edgde} i wydawało mi się że w około 2 godzinie do 3 jakby loadingi się dłużej wczytywały czy to normalne.
     
  13. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Eeee tam co wy gadacie:DD. Sam mam cora wyprodukowanego w 2006 roku i chodzi pięknie do dzisiaj nie licząc 0102, ale naprawiłem go gumkami i dalej chodzi jak nowy. Także co do przeróbki to śmiało nic się nie popsuje;). Popieram Smitiego b. dobrze napisał. Core nie znaczy że wcale zły bo np. mój korek:p chodzi już łącznie 3 lata a niektóre Falcolny potrafiły się popsuć po dwa razy. A po za tym tylko na tej wersji konsoli można zainstalować Linuxa:cool:. A co do zjawiska dłuższych loadingów u mnie nic takiego nie występuje:eek:
     
  14. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Michael 94 a najdłużej ile grałeś na swojej konsoli
     
  15. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Około 12 godzin (grałem tyle jak się założyłem z kumplami że przejde CoD 4 i 5 w 12 godzin - wygrałem 4 piwa ;)). Ale z tego co pamiętam nawet wtedy konsoli nic się nie działo i nie była tak gorąca jak Falcoln u kolegi po 6 godzinach grania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum