1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka X360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez martin1414, Kwiecień 12, 2012.

  1. martin1414

    martin1414 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowym użytkownikiem a mianowicie miałbym małe pytanko do użytkowników tego forum
    Mam zamiar kupić sobie x360 slim i mam zamiar ją przerobić bo niestety póki co nie mam dostępu do internetu i nie jestem zapaleńcem tak zwanego xbox live więc chciałbym wiedzieć na co muszę patrzeć żeby być pewnym że da się przerobić mojego Slima zasilacz? rok produkcji? żeby nie było tak że bd miał problemy z przerobieniem jego mam nawet linki z xboxami które mnie interesują

    Konsola XBOX 360 SLIM 4GB Matowa +gra FABLE 3 +Pad (2242333278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Konsola XBOX 360 SLIM 4GB Mat 2x kontroler+FABLE 3 (2242333323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Byłbym wdzięczny za wszystkie odp to tyle z mojej strony.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Data produkcji przed 08.2011 jak chcesz przerobić
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    z opisu tych aukcji nic nie wynika. Chcesz mieć RGH to musisz mieć płyte Trinity czyli z datą produkcji przed 08.2011. Chcesz mieć LT+ 3.0 to musisz mieć napęd liteon 16D4S
     
  5. martin1414

    martin1414 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak można sprawdzić napęd bo wolałbym mieć LT+ 3.0 słyszałem o niej że jest dobra a z tą RGH to nie wiem gdzie znajdę slima z płytą która ma datę produkcji przed 08.2011 bo napewno nie na dzisiejszych półkach w realu czy w tesco tam miałem też zamiar kupić jeżeli nie uda się z allegro słyszałem że z LT można grać xbl więc wolałbym LT ponieważ może kiedyś będę chciał grać na xbl i trzymać kciuki żeby bana nie dostać
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    w sklepie chyba już tylko znajdziesz z nowym liteonem 16D5S
     
Wczytywanie...

Poleć forum