1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xbox 360 250gb slim kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karamba38, Styczeń 10, 2012.

  1. karamba38

    karamba38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanko mianowicie chodzi mi o przeróbkę konsoli, tak jak w temacie.
    Konsola ma dat\prod 2011 10 12 model 1439, jaki napęd jeszcze nie wiem bo nie ma mnie w Polsce a konsola w domu.
    Fajnie by było jak mnie poprowadzicie krok po kroku jak to zrobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. karamba38

    karamba38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha a wiadomo kiedy bedzie można
     
  5. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napęd to prawdopodobnie 16d5s już nad nim pracują więc prawdopodobnie za parę tygodni się uda.
     
  6. karamba38

    karamba38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha Wielkie Dzięki już nie mogę się doczekać
     
  7. karamba38

    karamba38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kto nad tym pracuje skąd masz te wiadomości ???
     
  8. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na stronie c4eva jest napisane że "progress" co by oznaczało że złamali kod i teraz piszą soft na ten napęd.
    Jak byś nie był w temacie to c4eva to osoba która pisze LT na wszystkie napędy.
     
  9. karamba38

    karamba38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ogólnie to jestem zielony w konsolach Telefony już były ale trzeba coś zmienić hehe
     
  10. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    po pierwsze pisze "In Testing" czyli to kwestia dni i oprogramowanie wyjdzie a co do przeróbki to Sam tego nie zrobisz chyba że masz jakiejś pojęcie o elektryce bo w napędzie masz zablokowany chip gdzie trzeba zaznaczyć pewien pkt i lutownicą stacjonarną się w niego wlutować.
    łatwo jest zniszczyć napęd a koszt przerobienia (i odblokowania chip-u) to 150zł
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    :D Co niby zrobić ? Jeżeli ktoś by stosował Twoją metodę to faktycznie, łatwo zniszczyć napęd
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na drill nie ma co samemu probówać z 140zl robi się około 250zl na rgh bo eletroniki nowej się kupować już nie opłaca bo jest w cenie napędu
     
  13. karamba38

    karamba38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko czekać jak dawałem rade z telefonami to i z xbox em dam rade
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    w telefonach robisz odwietr na chipie?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po pierwsze w testowaniu są fw 16d4s dla 16d5s dopiero prace są rozpoczęte, temat wiedzy odblokowania zostawiam....
     
  16. darek-pl

    darek-pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy są juz jakies nowe informacje na temat mozliwości przeróbki?
    ja też mam model 1439, jednak datę produkcji 2011-07-12
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie ma takiego modelu 1439 ? Ale po dacie produkcji widze że to będzie DG-16D4S czyli przerabialny.
     
  18. zika1

    zika1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Jest taki model bo sam go mam :D
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to przerabiaj.....bo sie kwalifikuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum