1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Xbox 360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vuros, Luty 5, 2013.

  1. Vuros

    Vuros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Chciałbym przerobić mojego starego XBOX'a 360 Arcade. Posiada on napęd BenQ oraz Płytę główną Jasper, Chciałbym to zrobić jak najmniej inwazyjnie, tak, że zgłaszam się po rady. Poszukuje osoby, która odpowiedziała by mi na kilka pytań związanych z przerabianiem. Proszę o jak najszybszą odpowiedź pod postem (mile widziane maile). Z góry dziękuje...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro masz pytania to pytaj, od tego jest forum :)
     
  4. Vuros

    Vuros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra.
    1. Jak dokładnie podłączyć napęd do komputera, bo nigdzie nie ma tego dokładnie pokazanego?
    2. Czy poza JungleFlasherem i Lt 3.0 potrzeba/ można wgrać coś więcej?
    3. O co chodzi z tym VIA SATA?
    4. Czy jest możliwość instalowania na przerobionym XBOX'ie gier z pendrive (Posiadam dysk do X'a 250GB)?

    Jak na razie to wszystko
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Moja odpowiedź na pierwsze Twoje pytanie jest jednocześnie odpowiedzią na wszystkie zadane:
    1. Nie zabieraj się za to. Skoro nie masz pojęcia jak się podłącza napęd do PCta to sobie odpuść albo zleć to fachowcowi.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Generalnie jak ktos xboxa nie umie rozkrecic to juz powinen oddac do serwisu. Jak nie masz innego niz fabry to na serwisie do 50zl powino da rade to zalatwic juz
     
  7. Vuros

    Vuros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem co jest z wami ludzie, najpierw piszecie, że forum jest po to żeby zadawać pytania, a później piszecie że jeżeli ktoś nie ma pojęcia to nie ma nawet sensu pytać... Poza tym pojęcie o elektronice mam i żadne z pytań nie pokazuje jakim to jestem laikiem. Najprawdopodobniej sami przerabiacie Xboxy i mówiąc ludziom żeby nie robili tego sami zgarniacie kasę dla siebie. Przerobienie xboxa nie jest jakąś skomplikowaną sprawą więc proszę o odpowiedź na pytania.
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zobacz jaki naped tacka . Wpisz search flash naped ktory masz. Robisz wedlug tutka na taki jaki masz. Podlaczasz do pc naped jak wykryje to wedlug tutka jf .wyciagasz klucz wgrywasz soft i klucz i smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum