1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Xbox 360 Elite 120Gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Blazejo12, Grudzień 25, 2012.

  1. Blazejo12

    Blazejo12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Konsole Xbox 360 Elite z dyskiem 120gb i napędem Liteon. Mógł by ktoś dać link do Poradnika jak to zrobić ? prosiłbym o dokładny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Blazejo12

    Blazejo12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Jest możliwość bez babrania się bez tych przełączników.. W sensie że podłączamy konsole i flas***emy :p ?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeróbka Xbox 360 Elite 120Gb

    Pmt musisz mieć,chyba za masz bardzo stary dash i stare fw/Lt napędu.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  6. Blazejo12

    Blazejo12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole zakupiłem w 2009 roku o ile dobrze pamiętam może być też 2008 :p aktualizacje systemu robiłem z 3 miesiące temu

    Podać wam wersje Dasha ?

    //Nie pisz postu pod postem
    ~z0nk31
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz wyciagnac klucz 2 i 3 post masz schematy
     
  8. Blazejo12

    Blazejo12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lepiej oddam konsole do jakiegoś serwisu :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum