1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xbox 360 i podłączanie dysku 500 GB

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dabi123, Grudzień 24, 2013.

  1. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Chciałbym przerobić konsolkę x360 slim rgh. Nie mam dysku, ponieważ jest to slim 4 GB. I tu rodzi się pytanie. Jaki to musi być dysk( w sensie jaka firma , model może) i jak go podłączyć - do USB czy do tego wejścia z boku obudowy, gdzie wkłada się dysk oryginalny. Przy okazji jak nazywa się to wejście na dysk? Szukałem , szukałem i nie znalazłem ;D


    Wesołych i zdrowych świąt życzę :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przy RGH jakikolwiek dysk 2,5" do max 2TB będzie dobry
    Ja proponuję włożyć w slot na HDD w konsoli (możesz bez obudowy), ponieważ możesz wtedy ładować content z gier lub textury HD na niego ...
    Na zewnętrzny USB nie we wszystkich grach się da (np. BF4)...a jeśli już się da to i tak musisz go sformatować pod konsolą - a przydzieli Ci max miejsce 32GB.
     
    1 osoba to lubi.
  4. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak tylko teraz co to jest za wejscie w tym slocie i potrzebna bedzie jakas przejsciowka?
    Przepraszam ze bez polskich znakow ale pisze z telefonu ;]
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kup dysk SATA 2,5" i będzie ok.
     
  6. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok. Dziekuje bardzo za odpowiedz :) Mysle ze temat do zamkniecia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum