1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Xbox Slim po nowej aktualizacji

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Larsson, Grudzień 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    :confused:

    Witajcie. Mam takie pytanko. Mam odblokowany chip winbond w swoim slimku i LT + 2.0 wraz z tą nową aktualizacją, która zablokowała format XGD3. Nie chciałbym dostać bana, ani upomnienia. Potrzebuje waszej pomocy. Chciałbym wgrać sam LT+3.0 jak tylko wyjdzie, tylko nie wiem jak. Kolega przerabia FAT'y, a miałbym pytanko do Was, jak zrobić taką odblokowaną slimkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Zacznij od podłączenia do kompa i sprawdzenia czy jesteś w stanie wyciągnąć z napędu klucz. Wszystko ładnie jest opisane w tutorialu JF
     
  4. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    A powinno się odczytać klucz nie? Czekam na LT+3.0 i chce to wgrać samemu bo płacić 50zł to przegięcie :/ Najpierw 150zł za odblokowanie winbonda + LT+2.0, a teraz kolejne schody.
     
  5. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Przegieciem jest to, ze nawet nie chcialo Ci sie przeczytac odpowiedniego tematu, a druga jest to, ze jak spie..lisz konsole zaplacisz kolejne stówki za naprawe o ile się będzie dało ;] tak wiec sie zastanow czy aby napewno warto jest ryzykowac za 50zl...
     
  6. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    Ale co tu spierniczyć? Wgrywałem do wielu FAT'ów już iXtrem'a.
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro jesteś taki kozak to czytaj i nie zakładaj zbędnych tematów...
     
  8. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    Kuźwa wiedziałem, że znajdzie się taki co takie pierdoły napisze. Liczyłem na pomoc od normalnych ludzi, a nie takich cwaniaków jak Ty.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    slim to nie fat , masz slimke po drillu już odblokowanie jej to teraz już łatwizna tylko poczytać...
     
  10. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A my liczymy na normalnych użytkowników, a nie takich troli jak ty! Raz, masz wątek główny o przeróbce SLIMA. Trzeba było zakładać nowy temat i śmiecić? Dwa, milion razy to opisane jest wystarczy poświęcić 10-20min i poszukać...no ale jak komuś się nie chce....Trzy, jak źle wyciągniesz klucz albo twoja płyta nie będzie obsługiwała napędu od SLIMA to możesz tylko u***** napęd.

    Weźcie dajcie uprawnienia moda jeszcze z 2 stałym (i mądrym) użytkownikom tego forum. Bo śmietnik na całego się robi jak każdy tak troluje...
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Człowieku mądrzysz się, masz temat od slimów i jeszcze chcesz pomocy?
    Fakt następnym razem nie będę marnował klawiatury na przychlastów
     
  12. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    jezeli wiesz ze jest odblokowany naped to w czym masz problem?????
     
  13. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    jednak nie jest. Przepraszam jak kogoś uraziłem swoim postem.
     
  14. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak czytam coś takiego to mi ręce opadają.

    Po co komuś dałeś zarobić 150zł, mogłeś zrobić sam :)
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Bo jak by się wziął za frez to by pewnie musiał kupić nowy DVD-ROM :) Więc lepiej zapłacić, ale mieć zrobione dobrze. Czasem nawet lepiej nie próbować zaoszczędzić tych 50 PLN, bo może się narobić tylko większej kaszany.


    W końcu po coś specjaliści z tego forum zainwestowali sporo szmalu w zajbeisty sprzęt, tylko po to żeby dać pewność sobie i wam że wasze konsolki są w dobrych rękach.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum